Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я якось ухопила оком ,,Клієнт завжди мертвий,,.
Маяньяк Декстер ще не маньяк, роль інша.
Агенство з поховання, сімейне, два сізона не відривалася, стільки історій, а потім щось в мене перегоріло. Подивилась останню серію останнього сезону . Все.

Я якось ухопила оком ,,Клієнт завжди мертв,,.
Маяньяк Декстер ще не маньяк, роль інша.
Агенство з поховання, сімейне, два сізона не відривалася, стільки історій, а потім щось в мене перегоріло. Подивалась останню серію останнього сезону . Все.
ИринаИра, та ви серіаломаніячка! :клас:

А я почавчора перед сном, щоб не відволікатися на думки, почала слухати аудіо оповідання А.Крісті (Ф'ям, ти рада? :-) ) Наприкінці трохи заснула. Довелося наступного дня переслуховувати кінець.
А сьогодні вночі прокинулася та інший почала слухати, але тут вже не заснула, заснула на іншому, не пам'ятаю навіть що то було. То мені ютуб почав підсовувати аудіо.
Я ніяк не можу поладнати з аудіо форматом. Мені щось перед очима потрібно - букви чи картинки:))

Та ці кляті орки, вночі спати не дають. Ось и намагаюсь переключитися, та потім заснути.
Останнім часом сплю, як вимикаюся. Але прокидаюся вранці вся розбита, як й не спала. Не здоровий сон :( Ну я як вже проснуся серед ночи, йду пити чай, кормити кота та порчу на орків насилати

Останнє редагування:
Я ніяк не можу поладнати з аудіо форматом. Мені щось перед очима потрібно - букви чи картинки:))
Та мені теж, але ж це я намагалася заснути, тож лежала з закритими очима. Просто я не з тих щасливих людей, хто торкнувся головою подушки - і відключився )
P.S. щойно прочитала твій пост вище. Ну, звісно, не завжди ці люди щасливі.

Та мені теж, але ж це я намагалася заснути, тож лежала з закритими очима. Просто я не з тих щасливих людей, хто торкнувся головою подушки - і відключився )
P.S. щойно прочитала твій пост вище. Ну, звісно, не завжди ці люди щасливі.
Чорного гумору трошки :)

460939124_8555103244541629_7225014322837504286_n.webp

А я почавчора перед сном, щоб не відволікатися на думки, почала слухати аудіо оповідання А.Крісті (Ф'ям, ти рада? :-) )
Ще б пак! :) :любов:
Я теж почала еру аудіокниг саме з Агати Крісті, оповідання "Чорна кава" :) (на Ютубі). До речі, озвучання було чоловічим голосом, і це було єдине, що я за півтора роки слухала чоловічим, бо жіночими голосами подобається набагато більше.
Наприкінці трохи заснула.
А ти не вірила, що можна заснути, щось слухаючи :) Я б теж не вірила, бо під телевізор ніколи не засинала. Але аудіо виявилося більш снодійним :-)
То мені ютуб почав підсовувати аудіо.
:клас: Мені стільки цікавих фентезі підсунув. :угу:

О, авторка сторінки "Давай займемось текстом" корисну книжку написала :)

Тут одну книжку хвалять. Вона на важливу тему: як заговорити українською після російської.
Особливо приємно, що книжку писала я
😁
😍
💛
💙

таємниці відьом.webp

Olga Kari

1h ·
Відьми, коти, кохання, чари і пригоди української мови. Це не просто така собі філологічна казочка, а дуже дотепна, мудра історія про мову (цілий космос важливих правил, принципів, особливостей української мови, талановито вплетений в канву оповіді й магічного відьомського побуту), про кохання, про війну, про кота. Я вам більше скажу, навіть якщо у вас нема дітей, або діти уже дуже дорослі, але ви палаєте бажанням вивчити українську, та не знаєте з чого почати, вам сумно від думки «та куди вже в моєму віці щось вчить» - от почніть свій шлях до опанування української саме із цієї казки, мудрої, дорослої і дитячої водночас, елегантної та дотепної, смішної і місцями дуже і дуже життєвої. «Усе починається з цікавості», каже одна з героїнь історії, і вона права. До речі, ілюстрації в книзі – це просто окрема подяка художниці, я тільки після «Мова: Таємниці відьом» направду зрозуміла, як сильно скучила за добротно ілюстрованими книжками.

А ти не вірила, що можна заснути, щось слухаючи :) Я б теж не вірила, бо під телевізор ніколи не засинала. Але аудіо виявилося більш снодійним :-)
Я не вірила конкретно щодо себе. Але я і увімкнула саме зі снодійною ціллю. Кілька разів вмикала відео з чат рулетки і зрозуміла, що сонливість швидше наступає, хоча не засинала, просто вимикала, і тоді вже. А це з Крісті так якось вийшло, але це скоріше виняток, бо дуже сонна позавчора була, і вимкнулася може на кілька хвилин, а потім же прокинулася. Не думаю, що і надалі буду саме засинати. Це лише щоб активно ні про що не думати, тоді швидше спати хочеться.

Мені стільки цікавих фентезі підсунув. :угу:
З цікавим я не засну, мені треба не дуже цікаве і монотонне. Хоча враховуючи, що немає можливості пропускати як в книгах, то мені в будь-якому аудіо буде купа нецікавого тексту :-)

Подобається. На роботі постійно фоном слухав.

Подобається. На роботі постійно фоном слухав.
О. Здається я про щось інше. Тоді питання: що таке ASMR? :-)
Все, зрозуміла. То спеціальні записи. Я ж прочитала, що це реакція в людей, не думала, що хтось спеціально її викликатиме. Навіть не знаю. Ану закинь сюди що саме слухав.

Назад
Зверху Знизу