?? Нічого собі.
Це нагадує "Тільки моя(наша) Школа правильна, усі інші неправильні", - як, власне, і кажуть практично усі вчителя будь-яких шкіл

Ще точніше: "Несіть ваші грошики тільки в мою(нашу) школу"
Не багато Шкіл, які не вимагають грошей (або роблять це завуальовано).
Наш Вчитель так не каже. Я про інші школи чула тільки два моменти. Про Рейки він іронізував, мовляв, виставили руки, погукали рейки у форточку, і вона з'явилася. Чесно кажучи, для мене це теж звучить як нісенітниця. Але моя знайома казала, що саме так воно і відбулося (звісно, без форточкм, то ж була іронія). Але в мене є пояснення цьому. Заняття відбуваються з учителями,тож я впевнена що вони допомагають енергетично, щоб учні відчули енергію. Навряд чи будь-яка людина, сидячи вдома, раптом погукає рейки і почне відчувати її. Я вважаю, що це звичайна енергія, яку можна відчути без усіляких слів, і не лише в руках. Я, наприклад, лише подумаю про енергію в руках, і миттєво її відчуваю. Просто на заняттях рейки допомагають зрозуміти, що це можливо, а коли люди вірять у це, і мають досвід як це було, то далі вже нема нічого складного. Але спрацьовує воно так: люди гукають енергію, і знають що вона має з'явитися, хоча можна було б і без цих дій.
Ще він критикував здається, Свіяша, чи може якийсь інший з відомих на початку 2000, точно не пам'ятаю прізвище. Ніби-то той казав якійсь жінці, що її син повісився, тому що вона відмовила якомусь чоловіку і то була карма.
А! Ще про Правдину казав, що то не езотерик, а просто заробляння грошей. Тут я повністю згодна.
Натомість (про це я вже вам розповідала) казав, що коли б'ють дзвони на церкві, то утворюється енергія у вигляді купола і очищує простір від негативу. А коли співають харі крішна, над людьми утворюється енергія у вигляді як смерчу і втягує у себе негатив. Так що не все критикує

Ще згадала з негативного про очищення печінки та жовчного, коли треба випити склянку олії, що не можна так робити, це дуже сильний удар по органам. А про такі ж методи дуже багато цілителів пишуть. Мені теж одні таке радили, правда пів склянки, здається з кількома ложками коньяку вночі. Нудило всю ніч, взагалі не допомагає. Хоча хтось каже, що допомагало, але це не відміняє негативного впливу.