Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зараз як завжди хтось втратить хто для чого і про що починав балакати.:перекур:
Та от якось у нас з тобою в розмовах виходить, що все заплутається і незрозуміло хто про що балакав.
Ти загалом до чого вів?

В усі наявні вірити не хочеш?
А можна ж вірити в самого Бога як Автора-розробника Всесвіту, минуючи релігії? :)

Що таке релігії. Це способи людей усвідомити Автора Світів. І заразом поставити ці способи собі на службу :-)

Ти почала його слухати наприкінці квітня 2023. Тож все вірно, налаштувалася.
Отже, треба подякувати Айвенго. Я тоді спробувала піймати дзен, мені там щось трохи вдалося, хоча Айвенго мене зафукав :-) і з того моменту я налаштувалася на любов до Всесвіту.
А чаї я коли почала робити? І уявляла себе відьмою :-)

Хто б сумнівався.
От ти мені можеш відповісти?: чому на просте зрозуміле питання ти не можеш дати просту (або складну), але логічну відповідь? Ти ж замість цього ставиш своє питання. І я насправді не проти, якби ж то воно було мені зрозуміле. І я маю постійно добиватися що ти маєш на увазі, в результаті нормальної розмови не виходить, а могла б бути.
Колись питала чи навмисно ти це робиш, ти відповів, що ні. Отже ти просто не вмієш пояснювати і користуватися доступною мовою в таких питаннях. Шкода :(

Не вмію, а що поробиш.:незнаю:
Але це так не працює, я би теж хотів шоб мені пояснили так аби сходу все стало ясно, але ні, вічно самому треба до всього доходити.
Справа не в тому, що я не розумію високі матерії чи що там як працює. Я не розумію твої питання. Тобто про що вони взагалі. Для мене це має такий вигляд: я питаю чи хочеш ти тістечко, а ти відповідаєш питанням про квантову механіку :-)

Звичайно. І це зрілий висновок, без іронії.
Якщо прийняти це за аксіому, то не має сенсу взагалі нічого. Але ж це не так. У людей, хай там як частини бога, є якісь потреби і бажання.
І якщо все так, як ти кажеш, то я себе відчуваю людиною - не частиною бога. Ну, припустимо, що Бог так грається. Отже треба грати. І поводитися відповідно: мати бажання, інтереси, питати в Айвенго чому йому не цікаво техніки :-) І пробувати виконати ці техніки і дивуватися результатам. І отримувати задоволення від емоцій. Принаймні позитивних :)

Ото ж я і розказував про "техніки".
У всіх езотеричних технік одна мета - вникнути в будову реальності.
Ні, є чисто практичні техніки. Як покращити своє життя. Хоча в якій мірі це теж можна віднести до будови реальності.

Як ще краще можна покращити життя, як не зрозуміти як воно в принципі влаштоване?
Це я і мала, що увазі, що в якійсь мірі можна віднести. Але зрозуміти - це одне, а реалізувати - це інше. Техніки допомагають реалізувати. А прагнення ж в усіх різні.

Ф'ям, а ти для себе приймаєш, що ми частки бога, який грається сам з собою?

Тому богу треба створити кілька мільярдів своїх копій і заснути, і забути що він пустий і безпристрасний, і зʼявитися в нашому "світі", де є різкі підйоми вгору і різкі падіння глибоко вниз, абсолютно уявні, але тільки так можна "жити".
Виходить, що не дуже воно добре - просто існувати, якщо він вдається до таких методів. Отже, Бог хоче, щоб ці часточки (люди) мали бажання та емоції. Але деякі часточки виявляються бракованими :-) не хочуть жити повноцінним життям і прагнуть повернутися до стану нуль. А це, між іншим, йде в розріз з планом Бога :увага::-)

Жінкам насправді це все ні до чого.
Жінки це матеріальні раціональні створіння, і нічого їх посилати в абстрактні світи.
Не розумничай ото.:) Ти був жінкою 100500 разів теж. Нема ніяких жінок, чоловіків, це тільки миттєві ролі нашої частинки Бога.

І це не теорія. Я такі "трип-репорти" зустрічав не раз. Хтось якимсь чином випав в повний астрал, відчув на своїй шкурі холодну, порожню, і головне безкінечну реальність. І ледве дочекався коли його звідти відпустить назад. І був уже радий абсолютно усьому що він мав у сансарі, тільки не вічна холодна порожнеча.
Я таке постійно читаю у відгуках сатсангів на Ютубі :)

Але чомусь 70% усіх студентів езотеричних шкіл завжди жінки.
А все тому, що ти неправильно вважаєш. Саме жінки - більш підготовані для прийняття тонких вібрацій. А чоловіки біш підготовані для земних справ. Але на Землі, як завжди, повна плутанина з цим :)

Поки не забув. Тільки сьогодні Прийшло.
Ця грандіозна Одиниця це просто набір космічного пилу. В набору космічного пилу немає емоцій, радості, хвилювання, щастя моменту, а є тільки Нуль, відсутність усього.
Тому богу треба створити кілька мільярдів своїх копій і заснути, і забути що він пустий і безпристрасний, і зʼявитися в нашому "світі", де є різкі підйоми вгору і різкі падіння глибоко вниз, абсолютно уявні, але тільки так можна "жити".
А до мене схоже приходило десь тиждень тому. Хотіла ще тобі написати про це, почала обмірковувати, в яких би словах, та й переключилася на щось інше :-)

Все простіше, які там вібрації. Жінка затуркана роботою, чоловіком, дітьми, хоче піти кудись морально відпочити, де покажуть як досягти гармонії. Далеко ніхто не збирається.
Жінки різні. Як і чоловіки.
Хто хоче відпочити, а хто й розібратися, як все влаштовано. І чоловікам далеко не усім, м'яко кажучи, цікаво, як все влаштовано; багато хто йде в езотерику, щоб просто щось змінити у житті. Стати здоровішим чи багатшим, наприклад :)

Новий духовний провідник замість Тюріна.
На каналі в нього ще дофіга чого є.
Подивилася. Поусміхалася. "Наша пісня гарна й нова..." :) Пішла в Ютіб подивитися, що там ще є. "Про що канал. Дуже простий спосіб розібратися у собі" :-) Головним чином за рахунок мескаліну, середньодозінгу мухоморів і таке інше :) Гаманці - на будь-який смак, "ось за ці 2% й живу" (с)
Може тобі теж запилити щось подібне? описувати свої враження від. Головне усі гаманці написати. :-)

Назад
Зверху Знизу