Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ф'ям, це знігзшибательна любовно-детективна історія :іржач: Дивитися з 15.20

Я це подивилася ще вранці. :угу: Дійсно ржака ще та :) Дама колоритна, класична така.. :-) Оце вона протупила в 90х.. Треба ж було емігрувати на історичну батьківщину, нафіга ото було сидіти і далі в цих.. еее.. закапелках, якщо літературно :) Погано вона виглядає у свої 50.. Життя не балувало. :rolleyes:

До речі про тарологів-відьом :). Була знайома таролог. А взагалі вона була неслабка таки відьма, ну можна сказати "видяща", чи як це буде укр. Тобто таро не так вже їй потрібно було, просто клієнт більше довіряє, коли бачить щось у руках.

Одна людина у мене загубилася, - і я зверталася до знайомої з питанням. Все тут же розповіла: описала приміщення, де людина сидить, які люди оточують, що робить. Все потім підтвердилося :)
Нам на заняттях розповідали, що карти - то як підтвердження. Тобто якщо людина знімає інфу, то карти - щоб перевірити, впевнитися, що все правильно. А як звичайна людина розкидає, то 50/50 - або вгадає, або ні :-)

Я це подивилася ще вранці. :угу: Дійсно ржака ще та :) Дама колоритна, класична така.. :-) Оце вона протупила в 90х.. Треба ж було емігрувати на історичну батьківщину, нафіга ото було сидіти і далі в цих.. еее.. закапелках, якщо літературно :) Погано вона виглядає у свої 50.. Життя не балувало. :rolleyes:
Так, погано виглядає, я теж одразу подумала, коли почула про її вік. Трохи нагадала мені Раневську. І колоритна така ж, і як голову трохи повертає,то щось є.

Ф'ям, це знігзшибательна любовно-детективна історія
Щодо любовної історії.. Не дуже вона мене здивувала, бо є у мене знайомі Ж., які "народили для себе", без допомоги батьків. І мені здається, їм було легше, ніж в багатьох випадках так званих "повних сімей" - де щоденні крики і ненависть через побут і різні міркування щодо виховання дітей. Ще більше у мене знайомих сімей, де батько був чисто номинально і розвелися впродовж 1 року дитини. Коротше, в історії "спочатку завела дітей, а потім вже чоловіків/співмешканців", не бачу нічого дивного, - може, так навіть взагалі краще :-)

Щодо любовної історії.. Не дуже вона мене здивувала, бо є у мене знайомі Ж., які "народили для себе", без допомоги батьків. І мені здається, їм було легше, ніж в багатьох випадках так званих "повних сімей" - де щоденні крики і ненависть через побут і різні міркування щодо виховання дітей. Ще більше у мене знайомих сімей, де батько був чисто номинально і розвелися впродовж 1 року дитини. Коротше, в історії "спочатку завела дітей, а потім вже чоловіків/співмешканців", не бачу нічого дивного, - може, так навіть взагалі краще :-)
Так я не казала, що вона дивна. Історія про народити для себе - звичайна. Але вся історія загалом вже більш цікава, а враховуючи подачу - знігзшибательна :-)

OIG2.oRW3oJLYZOIlCn3V2o_6-1.webp

На смак як звичайна кава, але ефект — кращий!

Ми поєднали преміальну 100% арабіку з функціональними грибами, що нейтралізують негативні наслідки від кофеїну, а це означає:

- ніякого тремору, нервозності чи тривоги;

- спокійний та глибокий сон, навіть якщо п‘єш каву ввечері;

- стабільна енергія протягом дня та більше закритих тасок;

- 100% продуктивності, 0% стресу.

Додатково екстракти адаптогенів покращують пам’ять, концентрацію, імунітет та травлення! Тому приготуйся до покращення якості життя — 90% нашого ком’юніті побачили позитивні зміни вже через два тижні.

IMG_4719.webp

Відчуй новий рівень бадьорості з грибною кавою!

Особливості нашої кави:

Адаптогенні гриби Кордицепс, Левова Грива та Рейші не тільки покращують настрій, але й допомагають впоратися зі стресом.

Природна енергія без стрибків і занепадів — ідеальна продуктивність протягом усього дня.

Підтримка імунітету та зниження втоми завдяки природним компонентам.

Смак, який заворожує, і відчуття легкості після кожної чашки.

Додайте нашу грибну каву до свого щоденного ритуалу та відчуйте різницю! Замовляйте зараз і діліться враженнями!

Подивилася. Цікаве. Хоча теж не дуже правдоподібне, але ж це кіно.
По моєму правдоподібне.
І сценарій нестандартний.
Тому шо більшість фільмів по набору тем роблять сценарії, тільки антураж міняють.

По моєму правдоподібне.
У мене виникли такі питання:
Як вітчим, збігши, одразу дізнався де вона живе? Ще будучи у в'язниці, слідкував за її життям? Вона ж спеціально ховалася, тобто то її треба ще було відшукати. Ну, ок, якимось чином, не маючи грошей, за якусь послугу він підкупив когось, ще коли сидів, щоб хтось її знайшов.
І після фальсифікації він одразу ж приперся до її будинку, не знаючи чи то прокатило. А раптом на нього чекали?
Вона боїться його, тому їде в ліс, озброєна лише ножем. Дорогу з дитинства пам'ятає? Як, якщо її везли непритомну?
Рушниця в лісі зберігається купу років, і патрони не відсиріли. А він навіть не подумав ту рушницю дістати і переховати. Ну і поліція, звісно, свого часу її не знайшла.
І вишенька - замість того, щоб бігти рятувати дитину, вона йде за ним полювати, знаючи, що він набагато кращий у цьому і сильніший. Оце взагалі не логічно, навіть якщо б вона була набагато крутішою, а вона лише жінка, яку батько трохи навчав у дитинстві.

Рушниця в лісі зберігається купу років, і патрони не відсиріли. А він навіть не подумав ту рушницю дістати і переховати. Ну і поліція, звісно, свого часу їх не знайшла.
Ну згоден. Він ще стріляв у неї, а вона після цього ходила як ні в чому не бувало.

Вона боїться його, тому їде в ліс, озброєна лише ножем
Завжди у кіно так. "Якщо з підвалу (горища, іншої кімнати) лунає якийсь шурхіт і ви підозрюєте, що до вас вдерся злочинець, обов'язково йдіть туди". Це ж значно логічніше, ніж збігти взагалі з цього будинку подалі. :-)

А ліс - так взагалі смачняшка же :-) Неодмінно туди йдіть, там же ніяких небезпек просто бути не може!

Відчуй новий рівень бадьорості з грибною кавою!

Особливості нашої кави:

Адаптогенні гриби Кордицепс, Левова Грива та Рейші не тільки покращують настрій, але й допомагають впоратися зі стресом.

Природна енергія без стрибків і занепадів — ідеальна продуктивність протягом усього дня.

Підтримка імунітету та зниження втоми завдяки природним компонентам.

Смак, який заворожує, і відчуття легкості після кожної чашки.

Додайте нашу грибну каву до свого щоденного ритуалу та відчуйте різницю! Замовляйте зараз і діліться враженнями!
Ти збираєшся таку замовити? :) Хотілося б почути відгуки від тих, хто куштував :)

В дорамі справа дійшла до весілля. Здивувалася, що весільні віночки у них з великою кількістю зеленки, тобто відтворюють справжній вінок з квітів. У нас же зелений колір в весільних віночках не використовується, тільки самі білі квіти. Виглядає незвично.

.webp

Завжди у кіно так. "Якщо з підвалу (горища, іншої кімнати) лунає якийсь шурхіт і ви підозрюєте, що до вас вдерся злочинець, обов'язково йдіть туди". Це ж значно логічніше, ніж збігти взагалі з цього будинку подалі. :-)

А ліс - так взагалі смачняшка же :-) Неодмінно туди йдіть, там же ніяких небезпек просто бути не може!
Там в іншому справа, але загалом згодна :угу:

Назад
Зверху Знизу