Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це ми втрьох :) Кавоманки ми не усі, зате морозивоманки - усі :-) Іра нам щось цікаве розповідає :)

ми морозиво.jpg
Я зараз не хочу. В мене температура :( Якась бацила наздогнала, kurwa

Кіт з жіночими трусами на річці.
Спробувала теж. Спочатку, як мій ШІ побачив слово "жіночі труси", заявив: "небезпечний вміст" :незрозумію:
Потім комизився півгодини, щось там шурупав мізками. Нарешті видав 1 картинку, та й ту маленьку, щоб нічого не розібрали :-)

Дуже спантеличений кіт.

IWa66pr00xA_m6SSDEOl?w=270&h=270&c=6&r=0&o=5&dpr=1.webp

Я зараз не хочу. В мене температура :( Якась бацила наздогнала, kurwa
Думала, ми всі вже усім, чим тільки можна, перехворіли і вже повинен же бути нарешті імунітет.
Хоч на пару років! :хмммм:

Думала, ми всі вже усім, чим тільки можна, перехворіли і вже повинен же бути нарешті імунітет.
Хоч на пару років! :хмммм:
А чого він має бути, якщо грип постійно мутує? З року в рік... І про ковід он пишуть, що вже в Україні. Поки що на заході.

Ти колись вже постив щось по нумерології, таке цікавеньке було. В мене там цей рік мав бути вдалим - здається, і фінансово, і кар'єра. Але ж нічого такого немає.
Не пам'ятаю що там було, здається, там якісь лінії треба було креслити.

Ти колись вже постив щось по нумерології, таке цікавеньке було. В мене там цей рік мав бути вдалим - здається, і фінансово, і кар'єра. Але ж нічого такого немає.
Це не так буквально.

Ось во що ніколи не вірила, так це в нумерологію 🙄

Останнє редагування:
А як? Ну, якщо має бути фінансово вдалий рік, а воно навпаки, то як ще сприймати?
А ти не пам'ятаєш що ти тоді постив? Там, здається, якась назва є у цієї схеми.
Нумерологія ж не визначає фінансово вдалі роки.

Назад
Зверху Знизу