Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Коти таки мають прихильність до стимуляторів :D
Дуже люблять котовник (котяча м'ята) :клас: Не вневнена, чи це стимулятор, може навпаки :-)

Є у мене такий спрей. Дуже корисна річ, якщо хочеться припинити нічний тигидик :кінь2: Пшик-пшик на килим, і ось вже коте не бігає, а з задоволенням качається, а згодом вже спить. Лайфхак :)

70ff25b7-33a3-4e7f-8989-b7923ce987cf.webp

А ви співаєте у дУші?

Без цього ніяк. Іноді акомпаную (пердкусія)

Ніколи не задумувалася над тим, що твори, написані кілька століть тому назад, ми читаємо у адаптованому варіанті.
йобстественно, вы пробовали на староанглийском читать Шекспира, там адаптированных (без устарелых слов) вариантов несколько для разных уровней английского

йобстественно, вы пробовали на староанглийском читать Шекспира, там адаптированных (без устарелых слов) вариантов несколько для разных уровней английского
В цій темі спілкуються українською :)

Лена знову зайнята, позаміщаю її..

Доброї кави усім. :кава: А тим, хто каву не п'є, просто добра :)

(крокодил сьогодні в змозі сам тримати чашку, виспався мабуть)

OIG1.webp

Давайте порозмірковуємо - що буде, якщо я покину групи. Тобто яким саме чином це треба зробити.
Я очікувала, що ви напишете про такий варіант: якщо напружує, то не треба це робити. Ну, заглохнуть групи... то й що? Зате ти (я) позбудешся цієї мороки. Не треба ні вести ці групи, ні ламати голову чи дозволяти збої та русизми, ні навіть мучитися зі складанням віршів. Якщо хтось захоче - хай створює свої групи. А колись, якщо пиріжки українською все-таки існуватимуть, при бажанні можна буде повернутися до ВП, і постити там вірші, які подобаються (те, чого, власне, я завжди і хотіла).

Я очікувала, що ви напишете про такий варіант: якщо напружує, то не треба це робити. Ну, заглохнуть групи... то й що? Зате ти (я) позбудешся цієї мороки. Не треба ні вести ці групи, ні ламати голову чи дозволяти збої та русизми, ні навіть мучитися зі складанням віршів. Якщо хтось захоче - хай створює свої групи. А колись, якщо пиріжки українською все-таки існуватимуть, при бажанні можна буде повернутися до ВП, і постити там вірші, які подобаються (те, чого, власне, я завжди і хотіла).
Так я ж тобі написала - "насилувати себе - збочення" :) Іра, зроби так, щоб тобі було добре

Я очікувала, що ви напишете про такий варіант: якщо напружує, то не треба це робити. Ну, заглохнуть групи... то й що?
Я вважаю, що Мікро буде продовжуватися, люди, які вже пишуть, будуть продовжувати писати, їм це потрібно.

Іра, зроби так, щоб тобі було добре
Я б трохи інакше сказала: робити в кожен момент так, як хочеться конкретно в даний момент. Хочеться саме зараз не писати - не писати, не робити; а раптом захочеться - тоді писати :) Не треба ніяких остаточних рішень :)

Тобто, зробити раз і назавжди так, як тобі (чи комусь) буде добре - неможливо, настрій змінюється :) :кава:

D%D1%8F%202%20%D0%B6%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%BD%D1%8F.webp

Станіслав Жуковський. 29.07.24 Примара мирних переговорів

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Зараз дуже багато говорять про можливість укладення миру. І для астрологів ці розмови були очікуваними, адже з 29 червня 2024 до 27 березня 2025 Ліліт в Терезах.

Втім як вже прочитали в підзаголовку, упродовж всього зазначеного проміжку часу це буде примарою. При конкретизації різних пунктів цієї гіпотетичної мирної угоди буде видно що вони не влаштовують одну або іншу сторону або ж обидві сторони одночасно.

Особливо сильний наплив цих текстів можливих угод і заяв різних політиків (де будуть неприйнятні для України положення) буде впродовж 1-2 місяців починаючи з затемнення 2 жовтня цього року (дивитись картинку). Але всі ці виклики ми якось витримаємо і починаючи з літа 2025 для України усе стане ліпше.

______
Ну, "красно дякую". :рл: З літа 2025! :хмммм:

Назад
Зверху Знизу