Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хотіла підманити на їжу, але він на киць-киць не дуже реагує, а шматочок, що вниз кинула, то десь він там за ним поліз. Ховається під балконом. Думаю, що він знову залізе, бо діватися йому нема куди, то треба встигнути зачинити балкон. Аби не вночі, бо налякаюся.
Подумала, що може він зверху впав, ото й привід подивитися що за сусіди наді мною. Виявляється, що то власники квартири. Чого вони зараз тут ошиваються - хз. Мабуть чоловік від армії ховається. Він і відкривати не хотів, і взагалі якийсь нашорошений.

Ніколи не бачила таке слово:) Це мурчить чи нявкає?
Це таке коротке навчання, не "мяяяв...", а "мр.":)
Це моя мама слово використовує. А у словнику: надокучливо довго плакати, сердитися, бормотати.

Хотіла підманити на їжу, але він на киць-киць не дуже реагує, а шматочок, що вниз кинула, то десь він там за ним поліз. Ховається під балконом. Думаю, що він знову залізе, бо діватися йому нема куди, то треба встигнути зачинити балкон. Аби не вночі, бо налякаюся.
Подумала, що може він зверху впав, ото й привід подивитися що за сусіди наді мною. Виявляється, що то власники квартири. Чого вони зараз тут ошиваються - хз. Мабуть чоловік від армії ховається. Він і відкривати не хотів, і взагалі якийсь нашорошений.
Якщо він там вісь день он пити хоче

Звідки ж він узявся.. 🙄

Шкода, що тобі тепер доведеться спати з зачиненим балконом, поки не вирішиш, як убезпечитися від несподіваного гостя вночі. Чи можна якось оперативно закріпити кнопками гардину в дверном отворі? Якщо там пластик, то не можна, звісно..

Ну що ж я зроблю? Хай стрибає вниз. З козирка над входом у під'їзд - це не так вже й високо. О, то він міг так туди й потрапити - через вікно в під'їзді. Бо як інакше?

Звідки ж він узявся.. 🙄

Шкода, що тобі тепер доведеться спати з зачиненим балконом, поки не вирішиш, як убезпечитися від несподіваного гостя вночі. Чи можна якось оперативно закріпити кнопками гардину в дверном отворі? Якщо там пластик, то не можна, звісно..
Так, там пластик, але я зачиняти не буду. Просто треба налаштуватися, що якщо шум - то кіт, а не грабіжники :)

Де там, Лена? Під балконом? Не факт.. Може, він тільки в якийсь час гуляти виходить на двір.. Хтось же його годує. Десь живе же.

Ну що ж я зроблю? Хай стрибає вниз. З козирка над входом у під'їзд - це не так вже й високо. О, то він міг так туди й потрапити - через вікно в під'їзді. Бо як інакше?
А, зрозуміла.. Я думала, він сидить на землі під балконом 1 поверха. А він сидить під твоїм! Блін.

Де там, Лена? Під балконом? Не факт.. Може, він тільки в якийсь час гуляти виходить на двір.. Хтось же його годує. Десь живе же.
Ти нічого не зрозуміла. Він сидить на даху балкона, який на першому поверсі. Під балконом - це під моїм, а я живу на другому поверсі. Навряд чи він туди залазить, я думаю, що не може злізти.

Тобто, він може зайти у під'їзд?
Не знаю, не пам'ятаю на якій висоті там вікно. Але в будь-якому разі йому для цього треба перестрибнути з балкона на козирьок, а тоді застрибнути вгору у вікно, не думаю, що він це робитиме. Застрибнути до мене - простіше.

Не знаю, не пам'ятаю на якій висоті там вікно. Але в будь-якому разі йому для цього треба перестрибнути з балкона на козирьок, а тоді застрибнути вгору у вікно, не думаю, що він це робитиме. Застрибнути до мене - простіше.
Тоді чекай:)

Ну що, кіт був?
450258075_1043299700489164_6817627492562121052_n.webp

:D

Останнє редагування:
Ні! Я зрозуміла як він прийшов. Вздовж будинку газова труба йде, скоріш за все по ній, з якоїсь квартири виліз. Але де подівся хз, може так само назад повернувся.

Погода тішить, я від щастя почала балкон розгрібати, хоч і не планувала на сьогодні :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Не знаю, що має на увазі цей котик :)

88a777ba-cc43-4789-af9f-41f1fe4d40d9.webp

Назад
Зверху Знизу