Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У мене на всіх вікнах та балконах. Начебто норм. Й нема комарів:)
От якщо ти знімеш, то відчуєш різницю. Половину повітря затримує.
Тобто якщо не така спека як зараз, то норм, але якщо треба швидко остудити приміщення, то без сітки набагато краще.

От якщо ти знімеш, то відчуєш різницю. Половину повітря затримує.
Тобто якщо не така спека як зараз, то норм, але якщо треба швидко остудити приміщення, то без сітки набагато краще.
Я знімаю коли мою. Різницю не помічала. Може вона й є. А з такими температурами як зараз охолодити все одно неможливо. Але зараз у мене є протяг з півночі на південь - відчуваю добре:)

Останнє редагування:
Повір, що є, й добряча. У мене на балконній двері висить гардина, по суті це та ж сама сітка. От коли її піднімаєш, то звідти йде потік повітря.
Зараз надворі температура більш прохолодна лише під ранок, і то кілька годин, отже, якщо в цей час буде відкрито без сітки, то повітря заходить, це прямо відчутно - протяг.
Та навіть коли сітку ставиш... Це я багато разів помічала. Стоїш біля вікна - є рух повітря, поставив сітку - зник.

До мене через балкон заліз кіт. Виходжу з ванної, а він з кухні чкурнув. Добре, що не вночі, ото б нажахав. Це ще одні сусіди-порушники, які збудували собі на 1 поверсі балкон, там, де його не має бути. А тепер з їхнього даху коти лазять.
Ф'ям, тільки не став захоплений смайл, бо в цьому нема нічого гарного :)
а що кіт наробив? :кава:
Нічого. Навіть оладки скуштувати не встиг :-)
8522032.webp

Повір, що є, й добряча. У мене на балконній двері висить гардина, по суті це та ж сама сітка. От коли її піднімаєш, то звідти йде потік повітря.
Зараз надворі температура більш прохолодна лише під ранок, і то кілька годин, отже, якщо в цей час буде відкрито без сітки, то повітря заходить, це прямо відчутно - протяг.
Та навіть коли сітку ставиш... Це я багато разів помічала. Стоїш біля вікна - є рух повітря, поставив сітку - зник.
Я згодна, різниця є. Але як бути, коли і повітря хочеться, і щоб комарі не летіли (я вже не кажу про незнайомих котів) 🙄

Не знала, що це таку назву має. Для мене це завжди було "будинок, як в Одесі" :)
Біля моря :угу: Такі проекти добре підходять для санаторіїв, будинків відпочинку.. А для звичайного життя фігня якась :-)

Я згодна, різниця є. Але як бути, коли і повітря хочеться, і щоб комарі не летіли (я вже не кажу про незнайомих котів) 🙄
То окреме питання. Я ж не кажу, що сітка не потрібна, а усього лиш пояснюю, чому вона у мене лише на квартирці, а на вікні нема (в мене старе вікно у кухні).
Щодо твого питання:
коли світло вимкнене, можу піднімати гардину чи відчиняти вікно. Вони ж все-таки дужче на світло летять (з пластикового, звісно, ніхто не буде сітеу туди-сюди витягати. Хоча... :-)) Але загалом у моїй місцевості нема такого нашестя комарів. Бач, сьогодні ж ніхто не залетів. Де водойми близько - ото бідні люди.

Останнє редагування:
Ну не знаю. Зараз лежу в двох метрах від вікна з сіткою - протяг є. Приємній :)
(якщо б ще ця сітка заглушала Валеру :D)
:іржач:

А щодо протягу - у нас теж зараз ввечері трохи прохолодніше, +30 :-) (прям як на тій картинці з котиком:-) ) Після +36 вдень якась тридцятка відчувається як райська прохолода. :ги:

Ну не знаю. Зараз лежу в двох метрах від вікна з сіткою - протяг є. Приємній :)
(якщо б ще ця сітка заглушала Валеру :D)
Я так розумію, що вікна, між якими протяг, знаходяться з різних боків будинку? То зрозуміло, що якийсь протяг буде. Але якщо знімеш сітку, то буде ще сильніший. Це ж елементарно - чим більші отвори, тим більше дме :-)

От в мене зараз протягу майже немає, незважаючи на те, що нема сіток. Бо вікно у кухні і двері на балкон знаходяться з одного боку.

Я так розумію, що вікна, між якими протяг, знаходяться з різних боків будинку? То зрозуміло, що якийсь протяг буде. Але якщо знімеш сітку, то буде ще сильніший. Це ж елементарно - чим більші отвори, тим більше дме :-)
Так квартира на дві боки. Іноді дме так, що грюкає дверима кімнат, якщо не зафіксувати їх. Тому іноді кричу Палундра!! "Шквал, вікна!":D

Думала де роздобути котячої шерсті для пензлика, то Бог послав мені цілого кота :-) Знову він до мене проліз. Щоправда почув, що я йду на балкон, і вистрибнув. Але сидить і ньоркає. Може злізти тепер не може? Буду ловити і виносити.

Думала де роздобути котячої шерсті для пензлика, то Бог послав мені цілого кота :-) Знову він до мене проліз. Щоправда почув, що я йду на балкон, і вистрибнув. Але сидить і ньоркає. Може злізти тепер не може? Буду ловити і виносити.
Як будеш ловити?

Назад
Зверху Знизу