Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Люди насолоджуються вечором, смажать шашлики... Ви здогадалися до чого я веду? 🙄
Взагалі це дикунство якесь - смажити шашлики во дворі багатоквартирного дома. Я вже мовчу про те що це за повальна мода на шашлик. Чому саме він? За відкритий вогонь во дворі - штрафувати треба!

Доброго ранку! Дня для добра:кава:

OIG3.webp

Взагалі це дикунство якесь - смажити шашлики во дворі багатоквартирного дома
У мене смажать просто під вікнами. Метрів 10 від під'їзду. Загалом прагнення людей зрозуміле, але ж вони не думають про те, що дим йде у квартиру.

До мене через балкон заліз кіт. Виходжу з ванної, а він з кухні чкурнув. Добре, що не вночі, ото б нажахав. Це ще одні сусіди-порушники, які збудували собі на 1 поверсі балкон, там, де його не має бути. А тепер з їхнього даху коти лазять.
Ф'ям, тільки не став захоплений смайл, бо в цьому нема нічого гарного :)

• Я в шоці!
Реакції: E.N
У мене смажать просто під вікнами. Метрів 10 від під'їзду. Загалом прагнення людей зрозуміле, але ж вони не думають про те, що дим йде у квартиру.
Мені не зрозуміле. Це якось безкультурно. Вони ж під шашлик бухають. Не лимонад же вони п'ють. За підсумками маємо розпиття алкоголю в у громадському місці та створення пожежонебезпечної ситуації. З цими шашликами якесь божевілля

До мене через балкон заліз кіт. Виходжу з ванної, а він з кухні чкурнув. Добре, що не вночі, ото б нажахав. Це ще одні сусіди-порушники, які збудували собі на 1 поверсі балкон, там, де його не має бути. А тепер з їхнього даху коти лазять.
Сітку на вікно?

Розповідаю рецепт як це робиться.
Загортаєтеся у мокре простирадло і смажите :-)
Ти геній :) А я тільки обливаюся холодною водою і тоді вже підступаю до плити. Мокре простирадло краще - не швидко висохне і захищає від бризків олії.
Я б не поставила. Думка про те, що хтось може залізти в квартиру, дуже неприємна.

а що кіт наробив? :кава:

Мені не зрозуміле. Це якось безкультурно. Вони ж під шашлик бухають. Не лимонад же вони п'ють. За підсумками маємо розпиття алкоголю в у громадському місці та створення пожежонебезпечної ситуації. З цими шашликами якесь божевілля
полицію цілком можна викликати.., їм, шашличникам буде штраф - 22 грн кожному, гроші маленькі, однак -настрій -то настрій..

Колись жила в будинку палубного типу. Тобто на якому б поверсі не жив, все одно як на першому - повз твоїх вікон весь час хтось лазить. От тоді коти застрибували у вікно, на ньому не було сітки. Божевільні люди - жити на першому, по суті, поверсі і не захиститися від проникнення. Решітка була - від людей. Але котам воно не заважало :) Ну, ми поставили, звісно.

Це дикунство якесь Я вже мовчу про те що це за повальна мода на шашлик. Чому саме він?
Мені здається, ти вже сама написала відповідь :) Дикунство :угу: Це йде від первісного світу, коли неандертальці смажили здобич на вогні і дивилися зверхньо на менш удачливих сусідів, які здобич не вполювали :-)

Мені здається, ти вже сама написала відповідь :) Дикунство :угу: Це йде від первісного світу, коли неандертальці смажили здобич на вогні і дивилися зверхньо на менш удачливих сусідів, які здобич не вполювали :-)
Я зрозуміла! У помсту шашличникам треба влаштовуватися поряд з ними з хамоном, омаром, фуагрою, устрицями, шампанським і неодмінно з перлами на шиї :D

Ті, що в мене під вікнами, забирають додому і там їдять )) Це не обов'язково гульбасиво.
Через неї погано проходить повітря. В мене сітка на кватирці, але вікно відкрила навмисне, бо дуже ж жарко.
Нічого. Навіть оладки скуштувати не встиг :-)

полицію цілком можна викликати.., їм, шашличникам буде штраф - 22 грн кожному, гроші маленькі, однак -настрій -то настрій..
Ой, так можна з усіма сусідами пересваритися. Ті, що наді мною - шумлять. Інші - палять у під'їзді. Ще інші: побудували незаконно балкон; димлять шашликами; не міняють прокладку в крані і він гуде; вмикають рос музику... Але посваритися з усіма сусідами - це погана ідея. З мене поки що досить тієї квартири, що наді мною.

Ой, так можна з усіма сусідами пересваритися. Ті, що наді мною - шумлять. Інші - палять у під'їзді. Ще інші: побудували незаконно балкон; димлять шашликами; не міняють прокладку в крані і він гуде; вмикають рос музику... Але посваритися з усіма сусідами - це погана ідея. З мене поки що досить тієї квартири, що наді мною.
:(це реальний капець, у мене сусіди на тому тижні фарбували вікна, я голосно вдома лаялася з цього приводу, мов -душегуби, на вулиці дихати складно, авони ще отруїти усіх вирішили, вони звісно не перестали фарбувати, однак я задовільнилася тим, що не промовчала..:кава:

Назад
Зверху Знизу