Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
О, то і було про пустелю.
А з чим це пов'язано? Ліньки шукати.

(Комбайн досі молотить. Не подихаю я сьогодні :( )
Там щось пов'язане с тем, що пісок погано тримає тепло без сонця, але під сонцем аж шкварчить

Гадаю, на цьому можна поставити крапку.
Не пийте горілку в лісі! :увага:

Я все-таки вирішила почитати про пустелю і знайшла ось таке :-)
Так, в Сахарі вдень цілком звичайною вважається температура вище + 35-37°С (для порівняння, в Києві середня температура в найжаркіший місяць року, липень, становить усього 20.5°С).

То мі в Сахарі? Очманити:D Писали, що у нас сьогодні було спекотнище, ніж у Стамбулі
Мене засмучує те, що з 20-х чисел обіцяють знову сплеск. Ну і неможливість відкрити вікна (це не обіцяють, а просто засмучує )) ). Зараз зробила на 5 хв протяг у кімнаті, то тепер відчуваю ніби пил на зубах рипить. Хоча є вірогідність, що це моя уява.

Збиралася піти надвір, насолодитися прохолодою, але комбайнери теж хочуть насолоджуватися прохолодою. Хоча б відносною :-) Хтось у себе на городі молотить, пилюка за кілометр летить. Тож побуду з вами. Попишу еротичну поему :-)
Щиро вітаю! ✌️

Ці комбайнери - хлопці опасні! ☝️
Дівчину в полі побачать завчасно.. 🤔

Римму з адмінів видалила. Лено, витягуй її з ігнора, бо не побачиш розборок :-) які, я так розумію, сьогодні вдень на нас чекають.

Доброго ранку! Дня без перегріву :качка: :D
photo_2024-07-11_10-28-37.jpg

( картинка з інету)

Римму з адмінів видалила. Лено, витягуй її з ігнора, бо не побачиш розборок :-) які, я так розумію, сьогодні вдень на нас чекають.
Я й забула, що вона у мене в ігнорі! :D А де там кнопка витягування?

Гуглила. Але нічого не зрозуміла. Можливо ще не прокинулася. Може після другої кави:кава:
Ну я знайшла як, але ж я з телефону. Головне знайти три риски :-) потім Налаштування - Аудиторія - Блокування

Ну я знайшла як, але ж я з телефону. Головне знайти три риски :-) потім Налаштування - Аудиторія - Блокування
Коротше, три риски знайшла, але то не ті три риски. Якщо не знайду де, будеш переказивати :D

Світанок о третій годині. Щось камера не тойво 😐

Вкладення

• IMG_20240714_032835.webp
    IMG_20240714_032835.webp
    308.8 КБ · Перегляди: 21
Назад
Зверху Знизу