Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую, була неуважна.Гугл перекладав з *******тської? Життя - ії)
Лена, ти ще у Вітрилах чи пішла далі?
Вчора Вітрила скінчилися. Якось, навіть, шкодаЛена, ти ще у Вітрилах чи пішла далі?![]()
Завжди шкода розлучатися з героями.. 🙄Вчора Вітрила скінчилися. Якось, навіть, шкода![]()
Шкода було коли закінчився серіал Homeland.Завжди шкода розлучатися з героями.. 🙄
Перший!Перекличка![]()
Спробувала подивитися і двох інших, але забракувала. Історик от просто одразу не сподобався (не пам'ятаю чому), а Січня щойно глянула... не дотягує він, принаймні в тому відео, що мені трапилося. Не вистачає чи напору, чи голосу, щоб задавити абонента. Ну, може звук робить надто гучний, бо в Морозенка співрозмовників не дуже чути, ну ще й він їх просто перебалакує.Діалогер. MOROZENKO, Микита Січень чи Історик з Харкова?
Спека неймовірна. 🙄 Відвикла я від степового кліматуПерекличка![]()
Відповідь правильна!Це літо![]()
![]()
Подивлюся при нагодіКому що. Мені Vox veritatis Голос правди подобається.
Я тобі скажу, що ми до нього теж не дуже звичніВідвикла я від степового клімату![]()
Не сподобався. Я розумію, що він спілкується з *****ами, а вони ще й не таке заслужили, але моє враження, що він там сидить лише для того, щоб погризтися. Він з першої хвилини провокує на конфлікт. Це негарний вигляд має (на мій смак).Мені Vox veritatis