Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
чесно? круто..
і вони не лякаються лдей виходить?
Ну як не лякаются... Якщо кричати "Бобер, бобер! Kurwa бобер!" то лякаются. Вони взагалі интроверти:)Але ці живуть на цьому місті як мінимум з початку війні. Так що до людей відносяться як до частини ландшафту. З рук їсти не будут, но побачити їх з приємної відстані можна. Сфотать важко. Коли він поряд ліпше не ворошитися, коли далеко - на фото схож на дерев'яшку

photo_2023-02-17_11-34-39.webp photo_2024-07-03_12-37-50.webp
Ось, це в різний час, не вчора
:)

Останнє редагування:
Спочатку думала, що це буде бутрик до кави :) :кава: А це, виявляється, бутрик для кращого друга :)

Я в переносному значенні. Мене дивують люди з енциклопедичними знаннями. Це для мене щось недоступне.
так тож не історіки..то якісь Шлімани, однак -Шліман -також крутий був..:кава:

Ну як не лякаются... Якщо кричати "Бобер, бобер! Kurwa бобер!" то лякаются. Вони взагалі интроверти:)Але ці живуть на цьому місті як мінимум з початку війні. Так що до людей відносяться як до частини ландшафту. З рук їсти не будут, но побачити їх з приємної відстані можна. Сфотать важко. Коли він поряд ліпше не ворошитися, коли далеко - на фото схож на дерев'яшку

photo_2023-02-17_11-34-39.jpg photo_2024-07-03_12-37-50.jpg
Ось, це в різний час, не вчора
:)
ух тииииии...:кручусь: які вони гарні...
(пс, якщо кричати про ****у...то й люди -лякаються..:D )

Останнє редагування:
"Неможливо влаштувати життя раз і назавжди. Його можна тільки продовжувати жити день за днем" (с) :rolleyes:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу