Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго трохи не вечора шоновні балакуни
1719929175589.webp

картинка з минулого: дивилась-міркувала :кава:
1719929126298.webp

тому що ти декілька днів тому постила цю картинку..

однак -коти там, ті що смугасті -страшні...:угу: або то зовсім не коти, у них немає ні носів ні оченят..

Іра, що там твої нові сусіди?
Я думаю, що їх нема. Мабуть наплутала сусідка, вона ще й глухувата. А інша сьогодні сказала, що нема поки що, та й я чую, що тихо. А ті нібито поїхала працювати за кордон.

Дівчата, у вас дощ був? 🌧️☔

Дівчата, у вас дощ був? 🌧️☔
Вчора начебто десь був. Не в мене. А тепер 10 днів спека.
Я аж почала думати чи до мами поїхати на ці вихідні, там все-таки трохи прохолодніше у хаті. Але ж в електричці...

Розказуй, що нового дізналася. Це допомагає запам'ятати.
Ну, він непростий хлопець. Як гадаєш? Надто добре підготовлений. Звісно, це може приходити із практикою, але так мені здається, що це не той випадок.

Тобі, як і мені, в одне вухо влетіло — у друге вилетіло. А історики — страшні люди. Хоча навіть Морозенко не згадав Святополка Ізяславича, попередника Володимира Мономаха.

Тобі, як і мені, в одне вухо влетіло — у друге вилетіло. А історики — страшні люди. Хоча навіть Морозенко не згадав Святополка Ізяславича, попередника Володимира Мономаха.
Я не про підготовку з історії. А про підготовку до спілкування, про поведінку. Дуже все продумано. Якщо за цим хлопцем ніхто не стоїть, то мав би. За його допомогою можна і корисних для України людей (росіян) знайти. Він відомий, хто дивиться його, то знає, що він не ряжений (в смислі, що не людина ФСБ, яка косить під українця).

Останнє редагування:
Іра, що там твої нові сусіди?
Оце думаю, що може все-таки хтось і є. Бо іноді кроки чую, але тихо, думала, що через стіну. Але воді іноді шумить дуже гучно, зараз оце спеціально послухала, то явно зверху. Можливо власниця там тимчасово поселилася. А може таки і нові. Хоч у гості йди :-)

А історики — страшні люди. Хоча навіть Морозенко не згадав Святополка Ізяславича, попередника Володимира Мономаха.
:кава: чого це? на мою думку -політики, або робітники фінансової сфери -страшні....
однак красота людини -поняття дуже філософське..

Морозенко подав петицію, щоб Україна визнала виселення адигів геноцидом. Але пише, що воно йому не прислало підтвердження, то думав, що відхилило, а воно пройшло, виявляється. Оце зараз лише побачив, тож залишилося строку 2 місяці. Я підписала. Але навряд чи вона набере необхідну кількість, часу мало.

Назад
Зверху Знизу