Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Розказуй, що нового дізналася. Це допомагає запам'ятати.
Ой, а щось же сьогодні було нове, що хотіла запам'ятати... А! То не в нього. То в іншого слухала про заснування Харкова, що там крім козаків були селяни з Галичини. Тобто скоріш за все ця інфа мені вже траплялася, але одразу вилітає. Ну тепер мабуть запам'ятаю :-)
А з Морозенка не можу сказати, пам'ятаю дуже поверхово. Це скоріше не інформація, а відчуття від неї. Взагалі через п'ять хвилин історії починаю відключатися, тобто я слухаю і все розумію, але це як шум води. Ось стільки він про геноцид адигів розповідає (і інших народів), цитати зачитує, а я з цього запам'ятала лише те, що воно було, що їх вивозили вагонами, а інших вбили. А слухала ж вже разів 5.

Розказуй, що нового дізналася. Це допомагає запам'ятати.
А! Ще що Ярослав Мудрий не був українцем, тоді ще не було і національностей. Ще в тому ролику щось було. Я коли дивилася, то подумала, що треба буде ще раз передивитися. Там коротко і по суті, я таке краще сприймаю))

Ніч на дворі, тож можна переходити до дорослого контенту :-)
Трапилася фотосесія моделі у лісі. І якось так одразу не повірилося, що саме у лісі :) Фотошоп мабуть. Ну погляньте. Якби вона і справді наступила ногою на ці шишки, від її вереску ліс би струсонувся, а вона нічого, і бровою не веде :-)

IMG_20240701_221717_338.webp

Фотошоп, але не лісу :зуби:

Ніч на дворі, тож можна переходити до дорослого контенту :-)
Трапилася фотосесія моделі у лісі. І якось так одразу не повірилося, що саме у лісі :) Фотошоп мабуть. Ну погляньте. Якби вона і справді наступила ногою на ці шишки, від її вереску ліс би струсонувся, а вона нічого, і бровою не веде :-)

IMG_20240701_221717_338.webp
Там зліва на рябине грона зріють. А в руці у неї бузок. Сезони не ті :D

А ти глянь картинки :)
Зараз гляну. Хоча суть не в тому ближче він чи ні.
Ось про який ролик я казала.
От що в Морозенка не відняти, це як він зіскакує з незручних питань і заводить в інший степ :-)

Тут немовби поліпше. 🙄😁 Але на перший погляд. На другий бачиш, що якось вона дивно сидить, звісившись з пня. Якби і справді сиділа на ньому, сиділа б не на самому краю :)

IMG_20240701_221716_960.webp

Тут немовби поліпше. 🙄😁 Але на перший погляд. На другий бачиш, що якось вона дивно сидить, звісившись з пня. Якби і справді сиділа на ньому, сиділа б не на самому краю :)

IMG_20240701_221716_960.jpg
Так, тут дуже помітно, і по фону також.

Спека 35 градусів зовсім не те, що +30. :хмммм: Чортзабирай. І ніяких змін не передбачається, навіть на Новий місяць 6.07. Хоча саме на 6.07 буде трохи прохолодніше, може навіть дощ :любов: А потім знов спека 🙄

Назад
Зверху Знизу