Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добро чекає :кава:

OIG4.0lyQmKABte1rsRHg.webp

антон сидить з запливлим оком
бджола була як атакамс
не треба було лізти в вулик
а що тепер тепер капець

:D

Лено, я бачу, що твій старий варіант вірша про лотос у Мікро хто поширив. Може варто його виправити, щоб однакове було?

Лено, я бачу, що твій старий варіант вірша про лотос у Мікро хто поширив. Може варто його виправити, щоб однакове було?
Так! Зробила. Не зразу, але зробила - у мене страшенно голова болить

Так! Зробила. Не зразу, але зробила - у мене страшенно голова болить
Дякую. Якщо болить, то можна було не поспішати 🥺
І в мене болить. Не страшенно, але неприємно. Ця мінлива погода... 😐

У мене ніколи голова не боліла. Поки мені не прийшла ідея обмежити споживання цукру. Лише тоді я зрозумів, що таке, коли голова болить.

У мене ніколи голова не боліла. Поки мені не прийшла ідея обмежити споживання цукру. Лише тоді я зрозумів, що таке, коли голова болить.
А потім ти перестав себе обмежувати і вона пройшла? :-) Це в мене таке було, коли вирішувала на дієту сідати. Як тільки сідаєш - починає боліти шлунок. Тоді я не витримую і починаю їсти печиво, і він перестає боліти :іржач: Психосоматика.

На попередні об'єми цукру не повернувся, але збільшив дозу :) Принаймні, відмовився від замінників.
А стосовно дієти, з власного досвіду можу зробити висновок, що потрібно рахувати КБЖВ. Але це важко, тому я обрав їсти, як завжди, але на пів відра менше.

Останнє редагування:
Щойно з'їхали оті скажені квартиранти зверху. Але радіти я буду лише якщо наступні будуть тихіші.

Назад
Зверху Знизу