Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А ще ліпше текілу :лізь, ковть, кусь: :D
Не пробувала, це занадто міцне. :) Також не пробувала віскі, кон'як, водку і все таке інше. Мартіні пила, оце смачно! воно не міцне, 14-18%, з тоніком ще менше :) 🍸

:клас: Чудова парочка :-)

Лена, ти в цьому серіалі зрозуміла, чого Флінт подався в пірати з добропорядного громадянина? Дивлюся вже 9 серію 2 сезону і ніяк второпати не можу :ги: Дуже погано пояснюють :) Все якимись натяками.
А також не розумію, чому і як загинув містер Гамільтон. Ну, мандрував інкогніто, з цим ясно. Але далі? Чому його вбили, а головне, хто? Спочатку казали, що Флінт його вбив. Але ж цього бути не могло - той його, навпаки, любив :ги: 🌈
Флинт вбив старшого Гамільтона (батька) який упік свого сина, якого Флинт любив (дідько! :D) у якусь лікарню, мабуть для неповних розуму, де той й зачах від лікування. Я так зрозумила

Флинт вбив старшого Гамільтона (батька) який упік свого сина, якого Флинт любив (дідько! :D) у якусь лікарню, мабуть для неповних розуму, де той й зачах від лікування.
А, ну так цілком логічно :угу:

хотів перевернути гори
коли настануть вихідні
проснувся ближче до обіду
та вирішив нехай стоять
олег перевертає гори
і ті які перевернув
ховають голови у землю
і виглядають ямами

Вони взагалі схожі на те, що узяли пиво, сітро і змішали :іржач:
Так воно і є, а справжній коктейль "панашЕ", готується так: приблизно 1:1 лимонад та пиво, лимонад наливається першим, а пиво потрібно налити так, шоб не змішувалося із лимонадом. Це п'ється через соломинку, спершу лімонад потім пиво.

Мені бірмікси чомусь не зайшли. Ліпше пиво :пиво: А ще ліпше текілу :лізь, ковть, кусь: :D
Лено, ти в мене з пивом взагалі не асоціюється :) Хоча Ф'ям теж не дуже.
Мабуть тому, що я дуже рідко бачу коли дівчата п'ють пиво - десь мимохідь на вулиці бачу незнайомих.

Лено, ти в мене з пивом взагалі не асоціюється :) Хоча Ф'ям теж не дуже.
Мабуть тому, що я дуже рідко бачу коли дівчата п'ють пиво - десь мимохідь на вулиці бачу незнайомих.
Під настрій - можу

Останнє редагування:
хотів перевернути гори
коли прокинувся зрання
та поки точку брав опори
подумалось нехай стоять

хотів перевернути гори
коли прокинувся зрання
та поки точку брав опори
подумалось нехай стоять
Але це ж знову той самий жарт. Справа не в тому, щоб поміняти деякі слова. Відомий жарт у тому, що хотів зранку перевернути гори, а потім вирішив, що нехай стоять. Неважливо чи вирішив полежати ще, чи поки брав точку опори - це мало що змінює. Он бачив Марія написала? Воно і близько не схоже на цей жарт. Для цих віршів треба взагалі іншу ідею, ніж чиясь відома :)

Доброго ранку! Всім добра:кава:

OIG465429.webp

Назад
Зверху Знизу