Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Якщо, хочеш віднести, я не поститиму, бо то вже буде дріб'язковість з мого боку.

Побачила мою картинку з долею, і сказала, що забула про подвійний сенс, і що "тоді так".
Причіпилася вона до птахів. У себе я її заблокувала. Хвора людина

Щойно в електричці в метро біля мені жінка встала, підняла сумку, і з-під неї поліз тарган. Тарганище. А вона ногою - хрясь!
В мене останнім часом фобія - боюся принести додому тарганів з комуналки, де вони за війну розвелися. Тепер боятимусь і метро 🙄

Щойно в електричці в метро біля мені жінка встала, підняла сумку, і з-під неї поліз тарган. Тарганище. А вона ногою - хрясь!
В мене останнім часом фобія - боюся принести додому тарганів з комуналки, де вони за війну розвелися. Тепер боятимусь і метро 🙄
Це жах. Я вважала що вони в нас вивелися як від!

:клас: Крута жінка, залізобетон. Я б заверещала і відбігла на піввагону.

8474611.gif

На дієті.
В мене киця молодша так само сиділа, дивилася як я вечеряю. А потім гучно так, на всю кімнату: ковть!

Це жах. Я вважала що вони в нас вивелися як від!
Ні, в гуртожитках вони були, хоча і не в такій кількості як колись. А перед війною роки за три, чоловік розповідав, що у нього в квартирі. І ремонт зробив, щоб ні щілини не було, і на вентиляційний хід найдрібнішу сіточку поставив, а вони все одно розвелися. Він вважав, що вони адаптувалися до телефонів і повертаються.

Невигадані історії
Мене сьогодні чомусь занесло в інформацію про буддийську академію в Тибеті, Ларунг Гар. Виглядає все це приголомшливо.

Сертар Ларунг Гар був заснований Вчителем на ім'я Цзимей Пеньцхо, який медитував у цих горах, ущелині Лажун. П'ять гірських піків, що оточують монастир, утворюють форму лотоса. Це унікальне місце сили. Цзимей Пеньцхо прийшов сюди з двома учнями, і з 1980 до 1986 року загальна кількість його послідовників досягла 5000 чоловік. Зараз учнів 40 тис.

Ларун Гар.jpg

Цзимей Пеньцхо медитував на місці, де зараз стоїть Зелена Мандала. Саме на цьому місці Вчителем були виявлені закопані Падмасамбхавою скарби – статуя Чотирьохрукого Авалокітешвари, яку зараз зберігають у стіни Мандали. Мандала є найсильнішим місцем у Сертар Ларунг Гар.

Побут монастиря. За останні п'ять років він почав відновлюватися та покращуватись у побутовому плані. Заасфальтували деякі дороги, найбільші гуртожитки провели воду. Інші індивідуальні чернечі келії залишаються без води. Ченці самі із собою носять невеликі каністри із водою. Взимку вода замерзає та побут ускладнюється. Взимку тут суворі, багато снігу, по 20-30 сантиметрів.

Бухгалтера то страшні люди :D
:-) Головне, про це не казати Ларисі Гарматюк :)

**
До речі, у мене в ФБ в друзях є одна дуже мила бухгалтерка, ще й з почуттям гумору і взагалі красунька така, незважаючи на дорослу доньку. Їй би в моделі - наприклад, косметичних засобів чи білизни, а вона бухгалтер :)

Зі звіту туристки:
Була зустріч із Наставником Юаньбінь. Ще одна цікава постать у монастирі. Про нього знають усі. Кажуть, він сягає великих успіхів у медитаціях. За 20 хвилин, які він приділив групі, він встиг у стислій і напрочуд лаконічній формі викласти чи всю філософію буддизму, розставивши акценти для "цікавих", говорив про сенси життя, про поняття щастя і задоволення, про способи практики. Коли ми стояли його слухали, я помічала, як літні тибетські ченці, що проходять повз нього, показували великий палець на знак схвалення і підтвердження своєї поваги до Наставника Юаньбінь.
Наставник Юаньбін говорив про те, як можна досягати щастя і життя сповненим сенсу життям. Він говорив про те, що не можна ставити за мету бути щасливим тільки зараз, у цьому втіленні, бо це безглуздо. Дотепер у нас було вже багато втілень, і надалі буде багато втілень. Нам потрібно працювати над тим, щоб покращувати себе, перетворювати енергію навколо і тоді світ навколо стане кращим. Це справжній сенс життя, що приносить задоволення.

:рл: :-) От млин. Відчепиться, громадяни, зі своїми хвилюваннями про майбутні втілення! Дайте хоч з цим розібратися.

Мене сьогодні чомусь занесло в інформацію про буддийську академію в Тибеті, Ларунг Гар. Виглядає все це приголомшливо.

Сертар Ларунг Гар був заснований Вчителем на ім'я Цзимей Пеньцхо, який медитував у цих горах, ущелині Лажун. П'ять гірських піків, що оточують монастир, утворюють форму лотоса. Це унікальне місце сили. Цзимей Пеньцхо прийшов сюди з двома учнями, і з 1980 до 1986 року загальна кількість його послідовників досягла 5000 чоловік. Зараз учнів 40 тис.

Ларун Гар.jpg

Цзимей Пеньцхо медитував на місці, де зараз стоїть Зелена Мандала. Саме на цьому місці Вчителем були виявлені закопані Падмасамбхавою скарби – статуя Чотирьохрукого Авалокітешвари, яку зараз зберігають у стіни Мандали. Мандала є найсильнішим місцем у Сертар Ларунг Гар.

Побут монастиря. За останні п'ять років він почав відновлюватися та покращуватись у побутовому плані. Заасфальтували деякі дороги, найбільші гуртожитки провели воду. Інші індивідуальні чернечі келії залишаються без води. Ченці самі із собою носять невеликі каністри із водою. Взимку вода замерзає та побут ускладнюється. Взимку тут суворі, багато снігу, по 20-30 сантиметрів.
Як вони знаходять шлях до дому?

Назад
Зверху Знизу