Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я читала. Не особливо сподобалося, але й плюватися б не стала. Улюблена моя книжка у нього - "Жінка французького лейтенанта", ну ще "Колекціонер" непогана.

На виставу "Колекціонера" колись ходила. Якби не читала, ні за що б не повірила, що це один і той же твір :-)
Мені шось художня література прісна вся давно, по тій причині шо моє життя більш грандіозне ніж вигадки письменників.

Один - верхолаз :-) :кіт:

• Це смішно!
Реакції: E.N
моє життя більш грандіозне ніж вигадки письменників.
Письменники (якщо вони не фантасти, звісно) часто беруть сюжети для своїх книг з життя.. Наприклад, Андрій Ворон. Чи Кастанеда.

Письменники (якщо вони не фантасти, звісно) часто беруть сюжети для своїх книг з життя.. Наприклад, Андрій Ворон. Чи Кастанеда.
Ти знаєш Ворона? Офігіти. Недавно згадував його. Потім може розкажу чому.

Невигадані історії не стали для мене прісними. Описана реальність власного досвіду набагато цінніша.

Мені шось художня література прісна вся давно, по тій причині шо моє життя більш грандіозне ніж вигадки письменників.
У випадках добре те, що навіть переживаючи за героїв, розумієш, що це не насправді, і емоції нетривалі. Хоча якщо в тебе весь час рівний емоційний стан, то справді однаково.

Збираюся завтра на дієту, і як назло, сьогодні не було часу, щоб купити смаколика. Повечеряла, і розумію, що хочу смачненького, і що це моя остання можливість на найближчий час. А виходити не хочеться, бо втомилася сьогодні, прибирати їздила на квартиру. Полізла про всяк випадок у загашник, куди ховаю від себе шоколадки, але ж пам'ятаю, що нещодавно шоколадку звідти з'їла, тож нічого там не має бути. І точно - нема. Ану, думаю, дай гляну в коробку, куди іноді ховала цукерки. Але то давно було, і я їх потім їла. І уявіть, там виявилося дві цукерки!
Коротше, зараз я дуже щаслива :-)

Останнє редагування:
Хочу поставити важливе питання. Про те, кому які цукерки подобаються, ми вже говорили. Хоч ніхто нічого і пам'ятає вже :-)
Але тепер давайте поговоримо кому які НЕ подобаються. І просто несмачні - і все тут.
Краще описати які вони, бо назв можемо не знати.

Хочу поставити важливе питання. Про те, кому які цукерки подобаються, ми вже говорили. Хоч ніхто нічого і пам'ятає вже :-)
Але тепер давайте поговоримо кому які НЕ подобаються. І просто несмачні - і все тут.
Краще описати які вони, бо назв можемо не знати.
Льодяники

А я люблю м'ятні, а барбарисові ні, бо колись подивилася передачу про червоний шкідливий барвник, налякалася, і тепер боюся барбарисок :-)
Ніяких мені не треба і не тому що барвники. Укусити не можна, по зубам стучить :D

Ніяких мені не треба і не тому що барвники. Укусити не можна, по зубам стучить :D
Зате на довше вистачає :-) З тим, в якій кількості я їм цукерки, то це неабияка перевага :-)

Збираюся завтра на дієту, і як назло, сьогодні не було часу, щоб купити смаколика. Повечеряла, і розумію, що хочу смачненького, і що це моя остання можливість на найближчий час. А виходити не хочеться, бо втомилася сьогодні, прибирати їздила на квартиру. Полізла про всяк випадок у загашник, куди ховаю від себе шоколадки, але ж пам'ятаю, що нещодавно шоколадку звідти з'їла, тож нічого там не має бути. І точно - нема. Ану, думаю, дай гляну в коробку, куди іноді ховала цукерки. Але то давно було, і я їх потім їла. І уявіть, там виявилося дві цукерки!
Коротше, зараз я дуже щаслива :-)
збираюсь завтра на дієту
мій організм про це дізнавсь
і запасає вже сьогодні
у складках жиру шоколад
OIG1.adiDawUPlg5Vl.mh2BA2-1.webp

Останнє редагування:
Ні. Організм коли розуміє, що йому загрожує голод, починає відкладати жир. У мене є знайома дуже повна, от коли вона якось сіла на дієту, то ще й набрала трохи. Каже, що харчувалася правильно. А потім прочитала книгу, де отаке написано. Крутиться назва в голові, і не пам'ятаю.

Назад
Зверху Знизу