Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А похолодало, еге ж? Я вже укуталася в куртку. В кімнаті ))

Ти то ладно, аби картопля не замерзла :D

IMG_3589.jpeg
А який був запит на ці.. не знаю як сказати.. горіхи, чи шо, у бобрів? Горіхи, але в формі яєць.

Та щось мені тепло чомусь
Мені тепло, бо нещодавно духовку вмикала. Піцу розігрівала :) (не я пекла, на щастя :-) ). Іноді хочеться не домашню піцу, а з піцерії. Але я її все одно посипаю додатково сиром. :їжа:

Мені тепло, бо нещодавно духовку вмикала. Піцу розігрівала :) (не я пекла, на щастя :-) ). Іноді хочеться не домашню піцу, а з піцерії. Але я її все одно посипаю додатково сиром. :їжа:
Я взагалі сьогодні нічого не готувала :)

Обговорювали не цю, а Проект Розі.
Проект Розі є в електронному. А про Нату Гриценко - може, згадаєш, я шукала на Флібусті, і знайшлися тільки її переклади Айзека Азімова та Ніла Геймана. Тобто вона перекладала світові бестселери, а потім і сама вирішила писати.

Проект Розі є в електронному. А про Нату Гриценко - може, згадаєш, я шукала на Флібусті, і знайшлися тільки її переклади Айзека Азімова та Ніла Геймана. Тобто вона перекладала світові бестселери, а потім і сама вирішила писати.
А й справді! Я просто пам'ятала, що хотіла вам про неї сказати, але вагалася чи одразу це зробити чи дочитати до кінця. А дочитала лише сьогодні.

Я оце думаю що робити з оповіданням про чат. Там з появою художниці вже зрозуміло у чому справа. Це погано. Треба комусь дати почитати, щоб упевнитися, але думаю, що не помиляюся.

Я оце думаю що робити з оповіданням про чат. Там з появою художниці вже зрозуміло у чому справа. Це погано. Треба комусь дати почитати, щоб упевнитися, але думаю, що не помиляюся.
Мені не більше два абзаци, я не осилю.

Назад
Зверху Знизу