Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Але Меланія сказала, що варто спробувати, бо їй сподобалося, то я й подумала: а чом би й ні. Мені ж цікаво писати, змагатися і почитати чуже.
Ну, я пояснила, що писати для мене - це розвага (думаю, він зрозумів, що я не його контингент).
Я не знала, що там йому (чи їм) так чути. І не знала що там треба вмикати, а що вимикати. Ну, це мені вже прямо дуже не сподобалося. Я вимкнула, а тут інет пригальмував. Я зайшла заново, а звуку нема! Ну, то я вже зрозуміла, що залежить не від того, що я мікрофон вмикала, і то він мабуть має мене підключити. Посиділа кілька хвилин, він далі "віщає", звуку в мене нема... І я все закрила.

Не осилив.Та в мене лише в цьому дописі тисячі три!
Не брешиНе осилив.

Ти будеш поступати на літературний факультет?Не бреши![]()
Техніки - ні. Гроші хоче заробляти. Сам схожий курс закінчив, і вирішив, що теж так зможе. Доповнив дечим своїм. Там у нього багато саме психологів приходить.
А вам не здалося, шо він на цій групі якісь свої "техніки" обкатує/застосовує ?
Може так статись, шо воно взагалі не про письменствомета організатора, маю на увазі
Не буду. Мене вже нема чому вчитиТи будеш поступати на літературний факультет?

Щодо гілки у воді, яка здається живоюБути добру![]()

Це ж викапаний птах! Навіть з дзьобиком!
Я стільки не випʼю.я вже сама свої тисячу знаків написала![]()
Та ти ж вже три тисячі прочитав. Тисяча - то вже дріб'язок.Я стільки не випʼю.
А нам показати?Мені вже так хочеться творити (а ту групу не дочекаєшся, поки роздупляться), що я вже сама свої тисячу знаків написала![]()
Та може ж надрукую у тій групі, а потім в себе на сторінці, там і прочитаєте.А нам показати?