Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я придумала. Можна розмалювати телефон :ги: А ще одяг. Але не знаю як ті фарби на одязі триматимуться. Зроблю пробу. Я купувала колись фарбу, щоб на одязі малювати, то там так і було написано, що для тканини та шкіри. Хоча в принципі акрил - то таке, що нічим не віддереш.

Ти мені поясниш вірш, який ти лайкнула? Що у ньому цікавого? Про що, трясця, він взагалі? Хтось ще й супер поставив.

ви загорнули хрін в сорочку
сказав на касі продавець
й семен від щастя аж засяяв
він так жадав почути це
©️ Geronimo
Мені здається це про сором'язливого ексгібіціоніста. Хотів показати, але засоромився і показав прикритий сорочкою :D А ось продавец полюбляє підглядати :D

Не замість, а паралельно :увага:
Мені здається це про сором'язливого ексгібіціоніста. Хотів показати, але засоромився і показав прикритий сорочкою :D А ось продавец полюбляє підглядати :D
А! Я розглядала лише варіант як сталий вираз + рослина. Про такий хрін не здогадалася. Ну, не знаю, як на мене, недороблене.

Загорнути хрін у сорочку. Якщо сюди вкладено зміст, про який ти написала, то не варто було брати сталий вираз, ІМХО, бо це збиває з толку.
Хоча і без того закінчення не пиріжкове.

Може спробуємо в якості тренування щось з цим пиріжком зробити?

Краще один раз побачити, ніж сто раз почути.

OIG4.K.lfzwpOrT0FtSnQcdvM-1.webp

OIG3.AibooH9pYj8kEzX.hp4l-1.webp

розбила серце на уламки
і вже не склеїти ніяк
не знала що холодне серце
потрібно спершу розтопить

І я не чула, навіть Гугл не показав. То я у автора спитала.
Після того, як прочитала пояснення автора, і лайкнула. До пояснення теж була в "непонятках". Після роз'яснення так розумію: герой вірша хотів зробити дурню і хотів, щоб це помітили. Смішно так собі, але ж він так старався, навіть сорочку забруднив :-)

піду шукати кращу долю
на інший форум тут не мед
де знову буду лити воду
яку возили на мені

У нас відбулася перша пробна зустріч у Зумі з учасниками письменницького проєкту. Я не збиралася у ній брати участь, а потім вирішила подивитися раптом щось цікаве. Як виявилося, я була права, нічого цікавого, розповідали все те, що вже написано в умовах. Ну на людей подивилася, це аж четверо, крім мене. Інші завтра прийдуть.
Не думаю, що мені буде якась користь з цього, особливо враховуючи, що я буду лише на пробному безкоштовному етапі, але мабуть розважуся. Почитаю що люди писатимуть.
Там навіть не треба писати гарно, просто привчаєшся писати на задану тему. Ну, таке...

Назад
Зверху Знизу