Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А може зареєструєшся? Бо флешмоби ж. Чи це принципова позиція?Немає. Обидві читаю без реєстрації та SMS.
Вірш, до речі, цілком пристойнийМій похід мав успіх, приєдналися кілька людей і одна прислала вірш. Правила, як завжди, не читають. Я їй написала, щоб постила в Мікро, але поки що вона не бачила. А вірш хай повисить![]()
А чого він?А може зареєструєшся? Бо флешмоби ж. Чи це принципова позиція?
Facebook сказав(ла):Щоб переконатися, що люди знають, з ким вони встановлюють зв’язки, ми просимо всіх використовувати у Facebook свої справжні імена.
Ну ти ж не бери ім'я кумиру мільонів, вони ж вже зайнятіА чого він?
Ну Starik Pohabych, наприклад, якось існує. Хоча може то стара реєстрація.Я колись хотіла взяти ім'я чи Василиси Премудрої... - я тоді вела іншу групу і мені треба було для акку групи, то він теж не пропустив. От я не пам'ятаю чи пропустив Микулішни. Дурня якась. А якщо мене й справді так звуть? А він: використовуйте справжні імена.
Ще й не одинНу Starik Pohabych, наприклад, якось існує. Хоча може то стара реєстрація.
Одразу згадався Серж Петренко. Є у нас такий юзер. І на нашому каналі в ТГ, бо в ФБ його принципово немаєБери прізвище Піроженко (Порошенко б теж підійшло, але зайнято вже). А ім'я, наприклад, Олег.
ПирошенкоБери прізвище Піроженко (Порошенко б теж підійшло, але зайнято вже)
А що - то твої власні П та І такі відомі, що фб не пропускає?Ви що, штовхаєте мене на обман?Тоді я згоден
![]()
Ну прямо-таки, штовхаємо... М'яко направляємоВи що, штовхаєте мене на обман?Тоді я згоден
![]()
Боюся, що не вийде. Давай краще штовхнемоНу прямо-таки, штовхаємо... М'яко направляємо
Та наче українською так не називають. Чи називають?пирішки ж![]()
Ні, не називали щеТа наче українською так не називають. Чи називають?
А як щодо Пилослав Пироженко? Чи вже занадто?Бери прізвище Піроженко (Порошенко б теж підійшло, але зайнято вже). А ім'я, наприклад, Олег.