Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А я сьогодні в бойовому макіяжі, така гарна... Не спеціально, а так співпало, бо помаду купила вишневу, а вона темна і робить мені агресивний вигляд. Сьогодні вперше нафарбувалася. То може вона злякалася?
Чи не впізнала :D

_6842926c-d669-4d0e-b449-bb7a0eacea38.webp

Мені співробітниця, яку я обізвала грьобаною сепаратистикою, на сьогодні "набила стрілку" :-) Так в чаті і написала, що ми будемо розбиратися, але не в чаті, щоб я її сьогодні чекала на роботі :іржач: Я готувалася. Чекала. А вона пробігла мимо, тільки зиркнула. А потім я чула як вона іншій сказала, що мусить вже бігти, бо транспорт. А я ж навіть на мордобій налаштувалася. Так і не знаю чи ми перенесли чи на тому все :незнаю:
А я ще пам'ятаю часи коли в бібліотеках веселі таблички "дотримуйтесь тиші" :D

А я ще пам'ятаю часи коли в бібліотеках веселі таблички "дотримуйтесь тиші" :D
Зараз ніхто не вимагає. То моя біда була. Бо в мене ж робота з текстом, а сиджу в приміщенні, де часто були заходи, то неможливо зосередитися. Ну зараз заходів нема, ото тільки ця ходить вебінар слухає чомусь до нас, а не в себе.

Купила сьогодні творожний бісквіт. Я взагалі уникаю такі покупки, бо звикла до домашнього набілу (молочки), а тут звичайного бісквіту не було, тож... І в мене питання: де там той сир? І близько нема. Просто жирний бісквіт. Чи це робиться з додаванням сиру, який робиться з пальмової олії? :-)

Купила сьогодні творожний бісквіт. Я взагалі уникаю такі покупки, бо звикла до домашнього набілу (молочки), а тут звичайного бісквіту не було, тож... І в мене питання: де там той сир? І близько нема. Просто жирний бісквіт. Чи це робиться з додаванням сиру, який робиться з пальмової олії? :-)
Я також сьогодні хотіла купити тортик. Замість цього накупила всякої зелені. Я сьогодні кролик :D

З твірігу?

Мені співробітниця, яку я обізвала грьобаною сепаратистикою, на сьогодні "набила стрілку" :-) Так в чаті і написала, що ми будемо розбиратися, але не в чаті, щоб я її сьогодні чекала на роботі :іржач: Я готувалася. Чекала. А вона пробігла мимо, тільки зиркнула. А потім я чула як вона іншій сказала, що мусить вже бігти, бо транспорт. А я ж навіть на мордобій налаштувалася. Так і не знаю чи ми перенесли чи на тому все :незнаю:
А ти пройшла тренування у тренера з кікбоксингу?
Хай скаже дякую що ти не дала їй добрячої прочуханки.

А ти пройшла тренування у тренера з кікбоксингу?
Хай скаже дякую що ти не дала їй добрячої прочуханки.
Тренування не пройшла. Але останні роки з нервами погано, тож буває, що можу впасти в таку лють, що мабуть можу й побити :угу: Взагалі-то я себе контролюю, але якщо вирішу, що вона заслуговує того, щоб не контролювати... але то мене треба дуже з себе вивести. Хоча їй дуже старатися й не треба, вона мене і так бісить :-)

Хоча їй дуже старатися й не треба, вона мене і так бісить :-)
Син привів трьох дівчат додому, і каже мамі:
- Мамо, вгадай, яка з них моя наречена.
Мама:
- Он та, з краю.
- Як ти здогадалась?
- Вона як зайшла, одразу бісити мене почала.

Що там? Магнітні бурі чи коридори? А то я заснула днем та ніяк прокинутися не можу:D

Що там? Магнітні бурі чи коридори? А то я заснула днем та ніяк прокинутися не можу:D
Багато незрозумілої інфи, ясно одне: скоро або все буде дуже добре, або дуже погано :-) Парад планет. Перезавантаження. Прощання зі старим і шлях до нового, якщо ти до цього готовий.
У мене вчора і сьогодні гарні дні, легко вирішуються якісь питання, але я і намагаюся філософськи ставитися до них. Взагалі потроху розгрібаю справи, як ви навіть могли побачити на прикладі з браслетом :-)
Думаю, що у квітні довирішую увесь пакунок. Я особисто для себе бачу позивне перезавантаження.

• Це лайк!
Реакції: E.N
я родом не з ції планети
у мене інший гороскоп
та залишаюся у шоці
від ретроградної землі

Назад
Зверху Знизу