Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це напевно так не працює. Мені ж треба сказати.
А ти в залежності від того будеш з якоїсь партії витягати? Чи з усієї колоди? Якщо з колоди, то має працювати. Я задумала, а ти думаєш, що витягаєш для мене. Спробуймо!

Ось люди малюють. Хоча мабуть це вона і чашки робить теж :незнаю:
Screenshot_20240412-220434.webp

Не тільки з мішка, а всюди де він попадався.
Краще всього прямо на городі з коробочок.
Я пам'ятаю, що в дитинстві їли мак в подружки. Вони вирощували, пів города було засіяно, мабуть якийсь культурний, великі коробочки. Але смаку взагалі не пам'ятаю. Те, що пізніше пробувала у себе городі - сіянець, то там нічого смачного. Ото на коржики тільки. Ну а потім його заборонили, і всі люди вивели, бо штрафували ж.

Мені бабуся казала шо якшо буду їсти з мішка мак на горищі, то занімію.
Виявилось неправда.
То може вона там не мак а насіння блекоти тримала. Воно дуже схоже і від нього дійсно в роті німіє. До речі, народна назва блекоти - німиця.

:клас: Вірю, шо ти не мухлював, але так і треба казати на запитання про майбутнє :-) (чудовий прийом досвідчених гадалок).
Угу... Ой, велику радість бачу, дзвінковий ас у жирової дами з чирвовою дорогою до винового короля...

:клас: Вірю, шо ти не мухлював, але так і треба казати на запитання про майбутнє :-) (чудовий прийом досвідчених гадалок).
Якшо не помиляюсь Іронія збиралась влаштувати святкування ювілею своєї групи. Все сходиться.

Назад
Зверху Знизу