Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Та це і несерйозно,
От і добре, що несерйозно і нісенітниці :угу: Я ж до того і веду :) Щоб була просто розвага.

А Таро це серйозно і вплине на життя. Я колись давно, ще в 2014 вперше погадала на таро онлайн. Справдилося все і досі відбувається. Так що раджу звертатися до Таро тільки тим, хто дійсно готов відчути на собі владу Слова, незважаючи на можливі дуже негативні наслідки :)

От і добре, що несерйозно і нісенітниці :угу: Я ж до того і веду :) Щоб була просто розвага.

А Таро це серйозно і вплине на життя. Я колись давно, ще в 2014 вперше погадала на таро онлайн. Справдилося все і досі відбувається. Так що раджу звертатися до Таро тільки тим, хто дійсно готов відчути на собі владу Слова, незважаючи на можливі дуже негативні наслідки :)
В тебе якось дивно воно сформовано в розумінні.
Воно не впливає, а просто як зчитує.
Якшо ти запитаєш шо в тебе буде сьогодні після обіду, то те і дізнаєшся.
Не обовязково на 40 років зразу.

Звичайно. Шо може бути краще свіжого маку.

Яке щастя - забрали козенят. Хух... І мамі полегшало, і мені, бо я теж переживала, що не поїхала. Це я невістці сьогодні зателефонувала, кажу давай оголошення, бо брат обіцяв, та видно забув. Вона ось увечері дала, і одразу приїхали люди, одні трьох взяли, і інші трьох. Причому всі на розведення. Чи переселенці :незнаю: рос розмовляють, може повтікали з того боку харківської обл.

Звичайно. Шо може бути краще свіжого маку.

Copilot сказав(ла):
Ваша бабуся, схоже, вірила в народні прикмети та легенди. Давайте розглянемо це з гумором:
Мак — це рослина, з якої виготовляють маковий олійний продукт та маковий борошно. Він також використовується в кулінарії для приготування випічки та соусів. Але чому ж їсти мак на горищі може призвести до заніміння? 🤔
Пояснення:
  1. Горище — це місце, де зберігають різні речі, а також де можуть жити миші та інші гризуни.
  2. Мак — маленькі насіння, які можуть випадково розсипатися під час їжі.
Тепер давайте уявимо ситуацію: ви сидите на горищі, їсте мак, а миші наближаються. Вони бачать цей смачний сніданок і вирішують приєднатися до вас. Ви віддаєте їм свої макові насіння, і вони вам вдячні. Але ви також втрачаєте свої насіння, і це може призвести до заніміння. 😄
Звісно, це лише фольклорна легенда, і немає наукових доказів, що їжа маку на горищі може вплинути на вашу пам’ять чи заніміння. Так що нехай ця історія залишиться смішною анекдотом, яким можна поділитися з друзями! 🌼🍽️

Назад
Зверху Знизу