Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дуже красиво вийшло. А оце колесо - ти його просила чи це ініціатива ШІ?Коти, якщо запустити, починають цокотить
Ще нам равлика
![]()
Можна знайти риму до борід і переробити перші два, залишивши ідеюкоза недавно окотилась
пускаю козенят в город
перевіряючи наявність
бород
P. S. Я знаю, що правильно "борід", але най буде![]()
Просила. Колесо СансариДуже красиво вийшло. А оце колесо - ти його просила чи це ініціатива ШІ?І якшо ти, то як це описати?
![]()
Кози, як і вівці, кОтяться...Коза окозилась чи скозилась?
А читаєш зараз що?Почала плести браслет.
Равліт або котявлик...Просила окремо равлика, окремо кота, ШІ вирішив об'єднати
![]()
У тебе істинне Колесо, а у Лени (не знаю, як вона підговорила на це ШІ) - з урахуванням її особистих інтересів: різнобарвні нитки, вплетені в колесоОсь колесо Сансари.
![]()
А коти шо ж роблять?Кози, як і вівці, кОтяться...
Що характерно, кота не бентежить мушля. Він горд собоюПросила окремо равлика, окремо кота, ШІ вирішив об'єднати
![]()
Народжують.А коти шо ж роблять?
Дочитую Проект "Розі". На жаль, продовження в бібліотеці нема, тож завантажила рос.А читаєш зараз що?![]()
Пишуть, що буде екранізація і в фільмі зіграє Генрі Кавілл. Лена, чи чуєш? знов Кавілл!Дочитую Проект "Розі".
А?Шо? Будемо дивитися?Пишуть, що буде екранізація і в фільмі зіграє Генрі Кавілл. Лена, чи чуєш? знов Кавілл!![]()
чоловіків вона шукалаМожна знайти риму до борід і переробити перші два, залишивши ідею![]()
З Таро краще не жартувати