Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А мені так зовсім не здається.. :незрозумію: Хіба мама не сама нав'ючує це на себе? Якщо нав'ючує, то, мабуть, вважає, що впорається. Могла би і не заводити другу козу, вірно? А чого ти тепер маєш метатися між містом і селом, аби домогати мамі з її шаленою витівкою? :)
Бо я відповідальна людина і знаю, що мамі важко, тому хочу їй допомогти. Крім того я згодна, що взяти другу козу було правильним рішенням, власне це було нашим спільним рішенням, я ж тоді жила в селі.
домогати мамі з її шаленою витівкою
:-)

Коза це велика відповідальність, і козенята.

Там нічого складного нема. Ліпиться з глини ковбаска, потім стискається пальцями з країв і приплюскується знизу.
З одного боку формується голова. Якщо планується надягати мушлю, треба залишити трохи глини посередині.
А ти ліпив з полімерної глини? А що саме?
Я розумію техніку, ви навіть можете згадати, що я колись ліпила з глини корову (у ніч музеїв) у майстерні скульптора і показувала тут фото; я просто не впевнена, що вийде так гарно, як я хочу. А негарно мені не треба. Ну і крім того я поки що взагалі не в курсі про цю глину, крім назви взагалі нічого не знаю :)

Може ви щось придумаєте на чому мені малювати? Бо все-таки ті равлики дрібні - для очей погано, і незручно. Хоча я все одно маю намір їх розмальовувати. Але треба ще щось і крупніше. На папері я не хочу, мені це не цікаво, треба на якомусь предметі, але не тривіальному - не горщик розписати.
Ну, ще залишається варіант з кульками... А, чашку можна!
Хм... Чашку теж нецікаво 🤔

Доброго ранку! Настрою для добра :кава:

Дуже мене ця тема равликів зайшла..."...повзе потроху равлик карми, повзе" (с)

OIG2.webp

Останнє редагування:
А ти ліпив з полімерної глини? А що саме?
Я розумію техніку, ви навіть можете згадати, що я колись ліпила з глини корову (у ніч музеїв) у майстерні скульптора і показувала тут фото; я просто не впевнена, що вийде так гарно, як я хочу. А негарно мені не треба. Ну і крім того я поки що взагалі не в курсі про цю глину, крім назви взагалі нічого не знаю :)
З полімерної ні. А от з пластиліну і звичайної пробував. Звичайно, щоб вийшло красиво, потрібна навичка й трохи таланту. У мене брат усе дитинство з пластиліновими фігурками грався які сам ліпив. :)

Може ви щось придумаєте на чому мені малювати? Бо все-таки ті равлики дрібні - для очей погано, і незручно. Хоча я все одно маю намір їх розмальовувати. Але треба ще щось і крупніше. На папері я не хочу, мені це не цікаво, треба на якомусь предметі, але не тривіальному - не горщик розписати.
Ну, ще залишається варіант з кульками... А, чашку можна!
Хм... Чашку теж нецікаво 🤔
Ґудзики...

Оце я таке зробила... з метою залучити людей до групи, позначила всіх, щоб пост побачили, бо багато хто ж уже не читає нас, хоча підписаний. Вирішила нагадати. То троє вже відписалося :-)
Лено, у тебе в сповіщеннях є позначка? Бо у моєму другому акку щось нема,і та позначка зараз стала не активна.

Назад
Зверху Знизу