Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Да, до речі війни це теж еманація бога, де він типу вбиває сам себе. Це головна тема "Махабхарати".

Да, до речі війни це теж еманація бога, де він типу вбиває сам себе. Це головна тема "Махабхарати".
Я в курсі.. Треба ж йому якось розважатися, вічність це не жарти :rolleyes:

Згадала епізод з Річарда Баха. Коли Бог у вигляді пілота літака смертельно поранився. Кровища, все таке.
- Та не звертай уваги! (каже автору). У мене просто тяга до театральності і драматизму!
:рл: :незнаю:

Не Махабхарата, а Бхагавадгіта точніше.
Арджуна питає в Кришни, перед битвою - шо ж я зараз почну всіх кришити, як так? А Кришна каже не хвилюйся, це я так влаштував.

А чого ви вирішили, що я не розумію того, що якщо Бог - це все, то і ми - бог? Мені от просто дивно вас читати, що ви на рівному місці щось про мене вирішили і почали просвітлювати.
Але ми обговорювали вірш. І усім добре відомо, що люди ставляться до себе як до особистості і не поводяться так, наче вони - бог. А у вірші то й взагалі образно зображено. Тож, поставши перед богом, якщо людина, яка пише вірші, уявляє себе як окрему частину, то вона може запитати про будь-що.
Просто дивовижно, що я маю це пояснювати :незнаю:
Крім того ви, які зараз вирішили мене просвітити, самі-то повсякчасно не поводитися так, ніби слідуєте цьому знанню.
Просто в голові не вкладається - що це зараз було?!

Щодо частинки бога, яка грає на струнах... Отже люди, як частинки бога, можуть робити що заманеться, і ми не кажемо, що то частинка бога їсть, спить чи тицяє в телефоні. А якщо частинка бога (наприклад янгол чи будь-хто) грає на струнах, то тільки ***** може не знати, що то грає частинка.
В цій думці нема ніякої логіки. Взагалі ніякої.
Отже тепер, коли ви мене спитаєте : а хто... (там щось зробив)? я маю вважати вас *****ом, бо як ви можете не знати, що то частинка бога :-)

Останнє редагування:
Просто в голові не вкладається - що це зараз було?!
Мабуть, вияв кожного, що йому більше до вподоби. Мені - езотерика і розмови про неї, тобі - поезія і розмови про неї. Для тебе дивно, що я "натягую шкірку езотерики на кисель поезії", для мене - навпаки :) (що не зважаєш на езотерику для краси в поезії)

Не розумію, чого ти дратуєшся через всілякі дрібниці. Варто з чимось твоїм не погодитися, і вже таке.

Мабуть, вияв кожного, що йому більше до вподоби. Мені - езотерика і розмови про неї, тобі - поезія і розмови про неї. Для тебе дивно, що я "натягую шкірку езотерики на кисель поезії", для мене - навпаки :) (що не зважаєш на езотерику для краси в поезії)

А я не розумію, чого ти дратуєшся через всілякі дрібниці. Варто з чимось твоїм не погодитися, і вже таке.
Сказати, що герой (а значить і автор, який вважає ті слова нормальними) ***** - а потім: чого ти дратуєшся? І робити зауваження до вірша не з позиції поезії, а взагалі з позиції світгляду окремої групи людей... Чому я як автор маю це сприймати?
Це схоже, ніби ти робиш так навмисно. Я дописала в попередньому дописі, (якщо ти не прочитала), про частку.
Вибірково підміняти одні поняття іншими на "блакитному оці" - це саме розрахунок на "*****ів".
А оце: "Але ж Іронія не розуміє що вона еманація бога"? Терпіти не можу, коли люди щось про мене вигадують, а потім видають як аксіому.
Звідки ти, Айвенго, знаєш що я розумію, а що не розумію? Я обговорювала вірш, а не щось інше.

Останнє редагування:
Ір, а як в тебе зі світлом сьогодні?

Ір, а як в тебе зі світлом сьогодні?
Є. Але ж лікарня поряд. В тебе вимикали?
Я думала до мами завтра поїхати, хоч з козенятами допомогти, але мабуть ні. Електричку відмінили, ту, що зручна для мене. Та й метро хз чи працюватиме. А мені треба заздалегідь налаштовуватися. То може наступного разу. Бо вже ж і картоплю садити треба буде.

Є. Але ж лікарня поряд. В тебе вимикали?
Я думала до мами завтра поїхати, хоч з козенятами допомогти, але мабуть ні. Електричку відмінили, ту, що зручна для мене. Та й метро хз чи працюватиме. А мені треба заздалегідь налаштовуватися. То може наступного разу. Бо вже ж і картоплю садити треба буде.
Звичайно треба помогти козенятам.

А знаєте, що я придумала? Треба десь взяти мушлю, зробити равлика з полімерної глини і запхнути туди. Розмалювати все красиво... Я цю не дуже правильно розмалювала, бо ще досвіду не було. І посадити равлика на камінь граніту. Це буде красиво :угу: І я ще вранці, коли не могла заснути, напридумувала різних візерунків :)
Але робити равлика з глини я не буду, бо не вмію :(

А знаєте, що я придумала? Треба десь взяти мушлю, зробити равлика з полімерної глини і запхнути туди. Розмалювати все красиво... Я цю не дуже правильно розмалювала, бо ще досвіду не було. І посадити равлика на камінь граніту. Це буде красиво :угу: І я ще вранці, коли не могла заснути, напридумувала різних візерунків :)
Але робити равлика з глини я не буду, бо не вмію :(
Там нічого складного нема. Ліпиться з глини ковбаска, потім стискається пальцями з країв і приплюскується знизу.
З одного боку формується голова. Якщо планується надягати мушлю, треба залишити трохи глини посередині.

Сказати, що герой (а значить і автор, який вважає ті слова нормальними) ***** - а потім: чого ти дратуєшся? І робити зауваження до вірша не з позиції поезії, а взагалі з позиції світгляду окремої групи людей... Чому я як автор маю це сприймати?
Не маєш, звісно, ще чого! :-)
Це схоже, ніби ти робиш так навмисно.
Нічого подібного.

Просто для мене висловлювати свою думку без усяких цирліх-манірліх - природно. Я висловила свою думку, ти свою, ніхто ні з ким не погодився, ось і добре :)
Окремо зазначу, *****ом назвала не тебе, а ліричного героя вірша. (це я не зараз придумала, аби виправдатися - а з самого початку так було :) ).

Я думала до мами завтра поїхати, хоч з козенятами допомогти
А мені так зовсім не здається.. :незрозумію: Хіба мама не сама нав'ючує це на себе? Якщо нав'ючує, то, мабуть, вважає, що впорається. Могла би і не заводити другу козу, вірно? А чого ти тепер маєш метатися між містом і селом, аби домогати мамі з її шаленою витівкою? :)

Назад
Зверху Знизу