А чого ви вирішили, що я не розумію того, що якщо Бог - це все, то і ми - бог? Мені от просто дивно вас читати, що ви на рівному місці щось про мене вирішили і почали просвітлювати.
Але ми обговорювали вірш. І усім добре відомо, що люди ставляться до себе як до особистості і не поводяться так, наче вони - бог. А у вірші то й взагалі образно зображено. Тож, поставши перед богом, якщо людина, яка пише вірші, уявляє себе як окрему частину, то вона може запитати про будь-що.
Просто дивовижно, що я маю це пояснювати

Крім того ви, які зараз вирішили мене просвітити, самі-то повсякчасно не поводитися так, ніби слідуєте цьому знанню.
Просто в голові не вкладається - що це зараз було?!
Щодо частинки бога, яка грає на струнах... Отже люди, як частинки бога, можуть робити що заманеться, і ми не кажемо, що то частинка бога їсть, спить чи тицяє в телефоні. А якщо частинка бога (наприклад янгол чи будь-хто) грає на струнах, то тільки ***** може не знати, що то грає частинка.
В цій думці нема ніякої логіки. Взагалі ніякої.
Отже тепер, коли ви мене спитаєте : а хто... (там щось зробив)? я маю вважати вас *****ом, бо як ви можете не знати, що то частинка бога