Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лено, що ти плануєш сьогодні робити? Давай нічого не робити?

Знов у людей гуде кран. Ліньки вставати. Але ж починає дратувати, тим більше, що я планувала поспати. Зранку я вже ходила, подзвонила у двері, густи перестало. А це ось знову, вже хвилин 10.

Знов у людей гуде кран. Ліньки вставати. Але ж починає дратувати, тим більше, що я планувала поспати. Зранку я вже ходила, подзвонила у двері, густи перестало. А це ось знову, вже хвилин 10.
У мене свердлять :баран:

Сподіваюся, у тебе швидко мине. У нас, якщо вона увімкнула пралку, то густиме дві години. Хоча може то і без пралки, просто тиск у трубах міняється, тоді і чути. І двері, зараза, не відчиняє. Знову доведеться зв'язуватися з власниками квартири. Квартиранти - якісь дикі люди. Замість того, щоб поміняти прокладку в крані, оце все :незнаю:

Зраділи, що світло є. :диявол: У мене були колись такі сусіди, що годинами свердлили, падли, кілька місяців. Я була ладна сидіти без світла, аби тільки і ці мовчали.
то густиме дві години

Що це за слово? :ги:

У деяких пиріжкових груп - пиріжки на фото, але хочеться чогось більш оригінального.

Прохання до всіх - пропонуйте ідею картинки. Рушник не обов'язково, але непогано б залишити.
На рушнику 1 пиріжок і банка розчинної кави з написом "Порошок" :ги: Ну і чашка з кавою, звісно :-)

Зраділи, що світло є. :диявол: У мене були колись такі сусіди, що годинами свердлили, падли, кілька місяців. Я була ладна сидіти без світла, аби тільки і ці мовчали.

Те саме, що і "джуміти".
"Слон по перше не вміє літати, по друге не вміє джуміти." Дудар.

Ну та гуде ж :)
Але вже не гуде, і я навіть поспала. Рідко буває, щоб спала вдень, то знов погода щось мутить.

Знов. Трясця!
Кран.

На рушнику 1 пиріжок і банка розчинної кави з написом "Порошок" :ги: Ну і чашка з кавою, звісно :-)
А я попросила ШІ намалювати мені рушник, пиріжки і порох, то він сказав, що не буде зі мною розмовляти :D Без пороха все прошло нормально (не враховуючи, що він не вміє малювати пиріжки)

Назад
Зверху Знизу