Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та я так і роблю. Тобто не роблю. Я тільки ще супчику наварила та квіти полилаЛено, що ти плануєш сьогодні робити? Давай нічого не робити?
У мене свердлятьЗнов у людей гуде кран. Ліньки вставати. Але ж починає дратувати, тим більше, що я планувала поспати. Зранку я вже ходила, подзвонила у двері, густи перестало. А це ось знову, вже хвилин 10.
Сподіваюся, у тебе швидко мине. У нас, якщо вона увімкнула пралку, то густиме дві години. Хоча може то і без пралки, просто тиск у трубах міняється, тоді і чути. І двері, зараза, не відчиняє. Знову доведеться зв'язуватися з власниками квартири. Квартиранти - якісь дикі люди. Замість того, щоб поміняти прокладку в крані, оце всеУ мене свердлять![]()
Ох, не знаю. Гризуть, як жуки-точильники!Сподіваюся, у тебе швидко мине.![]()
І зараз?Ох, не знаю. Гризуть, як жуки-точильники!
Та вони то замовкнуть, то зновуІ зараз?
Зраділи, що світло є.У мене свердлять![]()
то густиме дві години
Ти маєш на увазі ФБ? А що за Лариса?Запросила до нашого товариства нового автора. От би ще й Ларису дочекатися, гадаю, що було б весело![]()
На рушнику 1 пиріжок і банка розчинної кави з написом "Порошок"У деяких пиріжкових груп - пиріжки на фото, але хочеться чогось більш оригінального.
Прохання до всіх - пропонуйте ідею картинки. Рушник не обов'язково, але непогано б залишити.
Те саме, що і "джуміти".Зраділи, що світло є.У мене були колись такі сусіди, що годинами свердлили, падли, кілька місяців. Я була ладна сидіти без світла, аби тільки і ці мовчали.
Що це за слово?![]()
Ну та гуде жЗраділи, що світло є.У мене були колись такі сусіди, що годинами свердлили, падли, кілька місяців. Я була ладна сидіти без світла, аби тільки і ці мовчали.
Що це за слово?![]()
Гарматюк. Я ж про неї вже пишу-пишу, що скоро прийде до нас.Ти маєш на увазі ФБ? А що за Лариса?
Якщо "звісно", то тоді вже кітНу і чашка з кавою, звісно![]()
А я попросила ШІ намалювати мені рушник, пиріжки і порох, то він сказав, що не буде зі мною розмовлятиНа рушнику 1 пиріжок і банка розчинної кави з написом "Порошок"Ну і чашка з кавою, звісно
![]()
Котик обов'язково має бути. Бажано в вишиванціЯкщо "звісно", то тоді вже кіт![]()
Дійсно писала?Гарматюк. Я ж про неї вже пишу-пишу, що скоро прийде до нас.
Та рази три писала! Два - 100% Мабуть повз очі пропустила, не могла не читатиДійсно писала?А щось я не пам'ятаю такого.. Ну то ж іноді пости губляться в Дзеркаллі
![]()