Іронія
Куратор теми
Статус: Офлайн
Реєстрація: 28.01.2013
Повідом.: 52945
Реєстрація: 28.01.2013
Повідом.: 52945

Трошки солі додають в усе, вважається, що це покращує смак, але я не додаю туди, де можна цього уникнути, бо сіль - це шкідливо. Звісно, з дрібки солі нічого не станеться, але дрібка до дрібки, от тобі й повна ложка. А я тієї різниці на смак не відчуваю - є там сіль у випічці чи нема.Смажила сирники. От що значить не часто це робити - навик втрачається. Млинці, оладки, сирники - це треба мати "набиту" руку..То занадто рідке тісто виходить, то занадто тверде. Умовно їстівно, звісно
Але ніякої естетики.
Іра, а ти додаєш сіль в сирники?