Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я б сказала не бездумного, а недоречного і обурливого.
Я роздумувала над цим. Чи людина автоматом, побачивши якісний вірш, написала "какхарашо", чи вона усвідомлювала що пише, але, перебуваючи в іншому світі, не змогла провести паралелі, що автор не просто написав про війну, а він сам знаходиться зараз в центрі цієї війни.
Тому я для першого випадку завадила, що бездумний, а другого - про іншу галактику.

Щось я сьогодні несмачних смаколиків купила :( Вівсяне чомусь несмачне. Не знаю чому, може, що м'яке, а я люблю підсохше. А ще купила цукерки Престижний віночок, як ви мабуть здогадалися, це таке як Сонячний віночок, але фірми Престиж. І сонячний мені смачніший, а в цьому у мармеладі присмак не той.

В мене ділема: як реагувати. Як порошок - як б не звернула уваги, бо не порошок, а як відео з віршиком - хочеться лайкнути. Тож попереджаю, що буду лайкати, але це нічого не значить :-) Якщо буде гарний порошок, то писатиму про це окремо :ги:

Я отримав те, на що розраховував :танцюрист:

• Це лайк!
Реакції: E.N
Ні, лайк за котика. А за віршики я вже не переймаюся.

Щодо пиріжків майстрів. Я вас дуже прошу читати їх вдумливо. Тобто можна прочитати і просто для задоволення, але тоді перечитати ще раз, аналізуючи, звертати увагу до яких засобів вдався автор, як побудував речення, розмістив рядки...

писати вірші я не вмію
бо словниковий мій запас
такий малий що як то кажуть
ще ходить пішки під столом
забігла вчора до поетів
і попросила в них віршів
вони дістали слів з запасів
і кажуть на збери сама

Мені цей варіант нормально, хоча я б теж не носила під джинси.
Я на першу в своєму житті літню дискотеку на турбазі (в 12 років) одягла саме вишиванку і джинси :) Вишиванка була класика: біла, візерунок червоно-чорний. І червоні босоніжки. Вважаю, що виглядала дуже ефектно :-)

Лено, йди сварися!

Так і думала, що спокійної ночі і сьогодні не буде 🤬

Назад
Зверху Знизу