Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Згадався наш конкурс дитячих фото...Він був такий гарний хлопчик. Як страшно писати "був" ... Нехай Боги дарують йому спокій.

Ненавиджу виродків

Доброго ранку! Нам бути з добром :кава:

OIG1.ON9TfT0ilb.webp

До мами приблудився собака. Тобто не приблудився, а напав на курку, гризнув, погнався за іншою, і мама його прикрила к загороді для курей. Каже красивенний, білий, розміром як коза. Дали оголошення в місцевій групі, хтось відписався, що він їсть курей. Тобто собака не місцевий, звідкись, видно, прибіг, і сліда ошийника нема. Мама тепер не знає що з ним робити. Ну, вона його годувала, то він вже лащиться. Але ж його треба кудись дівати.
Сусідка каже - заберу. Але то така, що може передумати, та назад приведе або випустить.

До мами приблудився собака. Тобто не приблудився, а напав на курку, гризнув, погрався за іншою, і мама його прикрила к загороді для курей. Каже красивенний, білий, розміром як коза. Дали оголошення в місцевій групі, хтось відписалася, що він їсть курей. Тобто собака не місцевий, звідкись, видно, прибіг, і сліда ошийника нема. Мама тепер не знає що з ним робити. Ну, вона його годувала, то він вже лащиться. Але ж його треба кудись дівати.
Сусідка каже - заберу. Але то така, що може передумати, та назад приведе або випустить.
А може мамі собі його залишити? У вас же собаки немає поки що?:)

Він же курей їсть. Та і не треба такий здоровий. Кабан їсть стільки ж як собака.
Ну треба ж йому було щось їсти поки блукав життям :)
Будемо сподіватися, що таки забере його сусідка, буде їй охорона

Ну треба ж йому було щось їсти поки блукав життям :)
Будемо сподіватися, що таки забере його сусідка, буде їй охорона
Від цього курям тепер не легше. І взагалі він невихований. Не знає команд не реагує на "фу", чи"неможна", чи навіть на інтонацію. Може він блукає довго, від початку війни, ще цуценям. Отак люди побачать що красиве, візьмуть, а тоді на курей нападає, то завозять далі. Бо людей то він точно знає і нормально ставиться.
Я сподіваюся, що його заберуть, але не сусідка. Бо будуть наші кури бідні. Будь-яка собака хоч раз, та якось відв'яжеться.

Лена і Сір! В мене є пропозиція 😁 Можу організувати тут майстер-класи з моїм модератором - на чужих віршах. Це і мені корисно буде, бо треба рости.
Просто усі разом спробуємо доробити якийсь вірш, щоб був гарний порошок.
Ну, можемо і ваші брати, якщо захочете, чи якщо щось варте того, щоб над ним попрацювати.
Домовимося про час, щоб зручно було усім, чи прибігати час від часу. Майстер-класи на постійній основі.
Чи цікаво вам це буде?

Останнє редагування:
Було би цікаво подивитися. Але самому доробити не вистачає терпіння.

Було би цікаво подивитися. Але самому доробити не вистачає терпіння.
Бо хочеться одразу поділитися. По собі знаю. Але треба щоб полежав. За кілька годин можеш подивитися на нього зовсім іншими очима. Я наче казала, що в мене вірші і по кілька місяців лежать. А потім знаходиться потрібне слово.
Як сьогодні з часом? Мабуть неділя вечора не дуже доречно для майстер класів? :-)

Трясця! Знову на мене напала тертушка :-)

Ось цей мисливець за курми. Але дивлюся, це вже у дворі в брата. Може вони його собі залишать, в них курей нема. Та наче і не такий здоровий. Мені наче коза більша.

IMG_20240310_193127_394~2.webp

Назад
Зверху Знизу