Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ніколи такого не чула/не бачила. Пішла подивилася. :) А чого саме він? Вважаєш, щось корисне каже чи подобається його манера?
Звичка. На початку повномасштабного вторгення не міг спокійно заснути, поки не послухаю. Загалом, усіх з Української спілки блогерів дивлюся.

Останнє редагування:
Найцікавіше, що то взагалі ліва рука, якою не терла :-)
У мене зараз подряпина на великому пальці, немовби на терці зідрала. Але ж він участі в терті моркви не приймає. :-) Де я могла так подряпатися, обо що.. До речі, в таких випадках використовую клей БФ-6. Ну до чого зручна річ.. І лікує, і водночас водою не змивається..

Загалом, не люблю серіали. Можу дивитися короткі. Нещодавно на одному диханні подивився серіал "Перевізниця".
Нещодавно він мені траплявся десь у рекомендаціях.
Але то сумне, не хочу таке дивитися.

Звичка. На початку повномасштабного вторгення взагалі не міг заснути, поки не послухаю.
Заспокійливе в вигляді Арестовича не приймав на початку? :)
Загалом, усіх з Української спілки блогерів дивлюся.
Кого ще? :) Я теж попервах багато кого дивилася, потім стала виключати по одному - хто нічого сам від себе нічого корисного не каже, без власної думки, тільки цитує новини.

Я, коли хочу "перемоги-перемоги", слухаю Світана. У нього завжди бадьоро і все йде добре, а буде ще краще. Коли урівноважити "зрадою" - Арестовича.

Загалом, не люблю серіали.
А я навпаки :) Тільки звикнеш до героїв, - а фільм вже закінчився! :плачу: :)
Але й 10 років один серіал дивитися, як бразильці, не хотілося б :-)
Можу дивитися короткі. Нещодавно на одному диханні подивився серіал "Перевізниця".
Почитала про нього... Тобто, ти й у художніх фільмах не прагнеш перемикнутися від сумної реальності у щось таке, що максимально не стосується справжнього життя. :rolleyes:
Як так люди можуть, дивуюся. :)

Нещодавно він мені траплявся десь у рекомендаціях.
Але то сумне, не хочу таке дивитися.
І не кажи. Ну ладно ще через 10 років від сьогодення.. А то тільки відбулося. - а вони вже фільми по цим подіям ставлять :незрозумію:

Можу дивитися короткі.
Був короткий, але дуже захоплюючий: Хід королеви :любов:
Ти, мабуть, в шахи граєш - айтішники зазвичай в них грають :)

5%D0%B2%D1%8B_%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80.jpg

То ці всі ехсперти потриндіти живуть з монетизації канала.
Сцуки такі. :rolleyes: Усі, усі, навіть Олена Курбанова, яка мені подобається. :хмммм: Бадьоренько триндять, заробляючи криваві гроші на війні. Про що б вони тринділи, якби її не було.

Я, коли хочу "перемоги-перемоги", слухаю Світана. У нього завжди бадьоро і все йде добре, а буде ще краще. Коли урівноважити "зрадою" - Арестовича.
Не люблю крайнощі, тому читаю Злого одесита. Зараз слухаю його у Миколи Рушниці.
Був короткий, але дуже захоплюючий: Хід королеви :любов:
Ти, мабуть, в шахи граєш - айтішники зазвичай в них грають :)

5%D0%B2%D1%8B_%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80.jpg
Дякую, вже дивився.

Не люблю крайнощі, тому читаю Злого одесита.
Теж його читаю в тг :угу:
Дякую, вже дивився.
:клас: Ну ось! Тобто, художні теж дивишся. Або дивився раніше. Я так розумію, ти перестав дивитися ігрові саме після початку повномасштабного?

Є в мене такий знайомий, теж айтішник, до речі. Не дивиться з того часу нічого, крім військової аналітики і не читає нічого крім війни. Шо робить, шоб кукуха не з'їжджала? Нічого, вона в ного міцно припасована :)

Думаю, тут характер людини має значення. :rolleyes: А шо таке характер, як не знак зодіаку насамперед. :) Він Телець. Нерви міцні. Може, ти теж з земних знаків?

Ну ось! Тобто, художні теж дивишся. Або дивився раніше. Я так розумію, ти перестав дивитися ігрові саме після початку повномасштабного?
Дивлюся, як і раніше. За цей час переглянув перший сезон "У кращому світі", другий сезон не зайшов і я його покинув. Також сподобався перший сезон "Постоялець з космосу", але наступні сезони дивитися не збираюся.

Останнє редагування:
Принаймні схожий. До речі, мисливський собака. Так що на курей і у цього інстинкт.
Читаю про породу.

Кишу(кисю) – японський білий собака, якого на батьківщині називають національним надбанням. За легендою матір'ю кишу-іну або кишу-кен (як ще називають цих тварин) була дика вовчиця, яка принесла цуценя-вовченя людині на знак подяки за порятунок.

За своєю природою кисю – робоча порода. Вона має міцну, кремезну статуру, розвинену мускулатуру і велику витривалість. Завдяки густій щільній вовні чудово переносить і спеку, і сильний холод. У давнину люди брали кишу-іну на полювання: фізично сильна, смілива і рішуча тварина легко переносила багатоденні загони оленів, могла вступити в бій із дорослим диким кабаном. Кисю використовували і як пастушого та охоронного собаки.

Зараз кишу-кен стала повністю домашнім собакою, проте це не завадило їй зберегти навички життя у дикій природі. Вона не пристосована для утримання на прив'язі, хоч і в квартирі їй буде незатишно. Такий вихованець потребує постійної фізичної активності, тому оптимальний варіант для її проживання – приватний будинок.

У спілкуванні з людьми кисю тримає дистанцію: не схильний до агресії, але й не надто велелюбний. Він не потерпить неповажного ставлення ні від господаря, ні від дітей, тому дресирування вихованця вимагатиме максимального такту та терпіння. Натомість господар отримає надійного друга, який буде йому відданий все життя.

___
Іра, а брат любить собак в принципі? Хотів би? А ще цікавить думка дружини брата.

Назад
Зверху Знизу