Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Треба заводити кота, бо мені треба зробити пензлик з котячої шерсті :) Жартую про кота. А про пензлик - ні. Збираюся спробувати петриківський розпис. Спочатку на папері звичайними фарбами, а потім на новорічній кульці - акриловими :)

Ось красивий.

24937455~2.webp

Треба заводити кота, бо мені треба зробити пензлик з котячої шерсті :) Жартую про кота. А про пензлик - ні. Збираюся спробувати петриківський розпис. Спочатку на папері звичайними фарбами, а потім на новорічній кульці - акриловими :)
Хай тобі Олена вишле шерсті, в неї багато.

Мені у візерунках подобаються довгі лінії, віньєтки, загуголини. А коли коли багато квітів, не подобається. Тобто квіти можуть подобатися на картині, але якщо просто візерунки, то таке - на мороз схоже :)

"Зачекайте, будь ласка, абонент розмовляє" мені відповіли чоловічим голосом. Здається, це вперше таке. Мені жіночий більше подобався.

"Зачекайте, будь ласка, абонент розмовляє" мені відповіли чоловічим голосом. Здається, це вперше таке. Мені жіночий більше подобався.
Ага, і у мене таке почалося десь 2-3 дні тому. Зненацька чоловічий голос каже. "Вітаю! абонент зараз не може прийняти ваш дзвінок". Оце гучне "вітаю" дуже здивувало, навіть трішки налякало :-) Так, жіночий більше подобався.

Отака реклама з'явилася мені на сайті з футболу онлайн :) От жеж.. Так і спокушають завтра піти по тортик :їжа:

_слива.webp

Отака реклама з'явилася мені на сайті з футболу онлайн :) От жеж.. Так і спокушають завтра піти по тортик :їжа:

_слива.webp
Недешевий тортик. Мабуть смачний. Чи може це нормальна ціна для нерозрізних. Не пам'ятаю цін. Бо я ж купую ті, що на вагу.

Бінг такі красиві шпалери підсунув, що тепер аж задумалася чи не змінити. В мене зараз ті, що сама намалювала. Але ж ці в таким моїх улюблених кольорах! 😍

IMG_20240228_225253_478.webp

Приснився сьогодні сон. З тих, що мені іноді сняться як фільми. Я подробиці не запам'ятала, а лише основну ідею. Але вона мені здалася цікавою. Пишу оповідання. В записнику в телефоні :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Приснився сьогодні сон. З тих, що мені іноді сняться як фільми. Я подробиці не запам'ятала, а лише основну ідею. Але вона мені здалася цікавою. Пишу оповідання. В записнику в телефоні :-)
Сон про те, що ти пишеш оповідання в записнику? Або пишеш в записнику основну ідею сна?

Назад
Зверху Знизу