Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ні! У мене сочник є :їжа:
Ну гаразд, сочник теж рахується за смаколик :ги:

Лена, а ти пам'ятаєш, кого грав цей зліва? Ну капець, вже забула :-)
......? , Лагерта, "милий Флокі"..

Лагерта.webp

Взагалі у актора Густава Скарсгарда (Флокі) дуже акторська сім'я. Обидва брати теж актори, і батько. Причому батько (хоча б силу віку) знявся більше за усіх :)

Брати Скарсгард. Середній брат грав клоуна в "Оно".

Скарсгард.webp

Взагалі у актора Густава Скарсгарда (Флокі) дуже акторська сім'я. Обидва брати теж актори, і батько. Причому батько (хоча б силу віку) знявся більше за усіх :)

Брати Скарсгард. Середній брат грав клоуна в "Оно".

Скарсгард.webp
Праворуч Олександр, теж багато де знявся, навіть був вампіром Еріком Нортманом в Справжній крові

06c3ea9944864d33cfcbf40973d37073.jpg
Це не всі діти татуся Скарсгарда. У нього ще дочка є і два сина

Помілилася. Дітей ще більше :D
у актора Стеллана Скарсгарда вісім дітей — шість від першої дружини Мю Гюнтер (хлопчики Олександр, Густаф, Сем, Білл, Вальтер та єдина дочка Ейя) та двоє від другої дружини Меган Еверетт (Осіан та Колбьорн). Усі чоловіки у сім'ї дебютували у кіно віком до десяти років. Скарсгарди — один із найвідоміших акторських кланів Швеції.

Останнє редагування:
Праворуч Олександр, теж багато де знявся, навіть був вампіром Еріком Нортманом в Справжній крові
Ага, бачила в його фільмографії :угу: А ти шо, дивилася Справжню кров? :зуби: Ну ладно я, бо люблю про вампирів. А ти чого? :)
Це не всі діти татуся Скарсгарда. У нього ще дочка є і два сина

Помілилася. Дітей ще більше :D
Божечки! :-)

Неодноразово:D И навіть читала :D
А "Щоденники вампіра" - теж? Ось їх я і читала, і дивилася. "Справжню" кров тільки дивилася. Книги краще? :)
А ось з Щоденниками не так, на мій превеликий подив. Читати стало неможливо десь на шостій книзі - пішла невимовна беліберда. А серіал норм тримався аж до восьмого сезону :-)

А "Щоденники вампіра" - теж? Ось їх я і читала, і дивилася. "Справжню" кров тільки дивилася. Книги краще? :)
А ось з Щоденниками не так, на мій превеликий подив. Читати стало неможливо десь на шостій книзі - пішла невимовна беліберда. А серіал норм тримався аж до восьмого сезону :-)
Ні. Сериал краще.
Шоденники не пішли чомусь

У двірників сьогодні схоже генеральне прибирання району. Вони йдуть зграями та косяками, з мітлами та граблями. Вітаюсь – усміхаються:) Пара з них (тітеньки років 50+) про щось задумалися дивлячись на хмари. Дворничиха постарше їм - "Дівчата, працюємо, про що думаєте?" - "А ми ще молоді! Нам є про що думати!" І сміються, блискаючи очима на свого колегу-чоловіка. Той тільки охає і старанно вдає, що розмовляє з котом у підвалі :D
У небі різні птахи. У парку скачуть білки, гуляють мами із дітьми. Тихо так, що чути, як шепоче вдалині весна. Тримаємося.

Продовжую випробовування тортиками. Сьогодні мені продавчиня підсунула величенький такий шматочок, сказала, що дуже смачний. Збрехала. Більше їй не довірятиму.

У небі різні птахи. У парку скачуть білки, гуляють мами із дітьми. Тихо так, що чути, як шепоче вдалині весна.
Вона вже сигналить щосили :клас:

Ти ще дивишся Річера? А я кинула Корону, сприймається нудною після таких-то пригод! :) Вирішила зануритися ще в більш давню історію - боротьба варварів з Римською імперією. 9 рік. Це Христос ще тільки народився :-) І битви во славу його ще далеко попереду. Неймовірна давнина. Про "битву в Тевтобургському лісі" чула і раніше як про епічну. Чітка римська армія - і розбита якимись там варварами! :)

Серіал "Варвари", Нетфлікс, є переклад українською.

Мрія їжачка.

А потім напевно ціх Варварів!
:пиво:

У ньому варвари розмовляють німецькою, а римляни - латиною! :-) І є переклад, де латина взагалі не перекладена. От вже варіант дубляжу, ага! :незрозумію: :-) Як хочете, так і розумійте, чи шо? :) Я спочатку стала такий дивитися, на тому сайті варіантів не було. Потім думаю - е, ні, так справа не піде, треба пошукати інший онлайн, з варіантами перекладу...

Бачу, що в давнині обмін заручниками, найчастіше дітьми, був звичайною справою. Діти виростали в іншій сім'ї, іншій культурі. Іноді це призводило до зовсім неочікуваних наслідків. А початкова мета була підтримання миру між племенами.

Назад
Зверху Знизу