Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні поливала квіти, витирала підвіконня. Через двір дівчина в сірій курточці та червоній шапці йшла. Таке поєднання було у моєї доньки до...
Торкнуло. Миттю здійсненого очікування.
****и, щоб земля розійшлася та їх живцем поглинула

Тут автор допису скаржиться на життя в Америці. Цікаво було коменти почитати. Може і вам цікаво буде.

А я нарешті спробувала покласти корицю до кави :) Не наважувалася досі. Цікаве враження складається: немовби не тільки каву п'єш, а заразом якийсь смаколик з корицею жуєш :-)
 з корицею.webp

Тут автор допису скаржиться на життя в Америці.
Краткий переказ:
"Чоловік хоче жити тільки в Америці. Я не хочу жити в Америці. Але чоловіка кидати не збираюся, бо він найкращий". :-)

Що буде далі? А далі звикне. Через 3 роки чи 5, чи 10. Людина до всього звикає, якщо це в принципі хороше, просто незвичне.

Миша - це смаколик чи подружка для сови? :-)
На моїх картинках ніхто нікого не їсть!:D
А я нарешті спробувала покласти корицю до кави :) Не наважувалася досі. Цікаве враження складається: немовби не тільки каву п'єш, а заразом якийсь смаколик з корицею жуєш :-)
 з корицею.webp
А ти скільки поклала? :)

Краткий переказ:
"Чоловік хоче жити тільки в Америці. Я не хочу жити в Америці. Але чоловіка кидати не збираюся, бо він найкращий". :-)

Що буде далі? А далі звикне. Через 3 роки чи 5, чи 10. Людина до всього звикає, якщо це в принципі хороше, просто незвичне.
Та мене не це зацікавило, а описи життя в Америці в коментах.

Людина до всього звикає, якщо це в принципі хороше, просто незвичне.
А ось тут не погоджуся. Бо що для одного хороше, те для іншого може бути погане. Та порівняти хоча б життя екстравертів та інтровертів. Одні можуть сказати, що такий спосіб життя, як вони живуть - це добре, але що на це скажуть інші? :-)
Звикнути можна, але чи буде щасливою? Якщо зараз аж таке неприйняття, то може і до розлучення дійти, це психічний стан людини, там може усіляке бути.

А ось тут не погоджуся. Бо що для одного хороше, те для іншого може бути погане.
Маю на увазі об'єктивно хороше: бомби на голову не сиплються? Гроші є, їжа є, дах над головою є? - значить, хороше.
А все інше примхи капризної дамочки. В Европі вона, бач, жити звикла.
Звикнути можна, але чи буде щасливою? Якщо зараз аж таке неприйняття, то може і до розлучення дійти, це психічний стан людини, там може усіляке бути.
Ой-ой-ой (глузливо, - на адресу той дами).

Та мене не це зацікавило, а описи життя в Америці в коментах.
Там в коментах виявилося багато дуреп. Які скаржаться на конкретно своє місце проживання, пролонгуючи це враження на усю-усю Америку. Ой, тут небезпечно, ой, тут дітей крадуть. От прям усюди небезпечно, ага, і усюди крадуть. Нехай скажуть це нашому американцю Дж.Морану чи Краку, ось посміються :-)

Маю на увазі об'єктивно хороше: бомби на голову не сиплються? Гроші є, їжа є, дах над головою є? - значить, хороше.
А все інше примхи капризної дамочки. В Европі вона, бач, жити звикла.

Ой-ой-ой (глузливо, - на адресу той дами).
Ти не права. Не можеш цього зрозуміти, бо тобі такий стан не знайомий. Те, що на голову не сипляться бомби, не робить апріорі людину щасливою. Крім того різні психічні відхилення не залежать від чужих уявлень про гарне життя, яке є навколо тієї людини. У самогубців може бути навколо чудове життя, але чомусь вони з ним прощаються.

Я кладу на кінчику ложечки :кава:
Я, схоже, підсіла на каву з корицею :-)

Згадала Карлсонівське:
- Плюшки печеш, а корицю шкодуєш! :мораль: (до фрекен Бок :-) )

Полізла виясняти, чи кажуть українською плюшки? Кажуть. Навіть на Закарпутті! :)

Те, що на голову не сипляться бомби, не робить апріорі людину щасливою
Щастя - це відсутність нещастя. Коли це розумеш, набагато простіше :) Однак для цього потрібно його скуштувати, нещастя в смислі. Тоді дуже швидко починаєш цінувати відсутність нещастя. :)

У самогубців може бути навколо чудове життя, але чомусь вони з ним прощаються.
Знаю-знаю. Ефект Анни Кареніної. У якій все було чудово насправді :угу: Аж ні, полізла собі вигадувати проблеми.

"Удобно. Обща масса. Хрустяща. Мука! :-) Соль. Подогріть. Добавляю. М'ягке. Пищева пльонка. Получилося." (це за 7 хвилин). А скільки там буде русізмів ще? :) І нічого, ніякий мовний інквізитор на неї не агриться :-)

Гарний букет. Але їсти я б таке не хотіла. Цікаво з чого він, там в коментах питали, але автор сказав, що напише в особисті. Що за секрети :незнаю:

Screenshot_20240204-141640.jpg
Дуже красиво :любов: А зроблено з карамелі, напевно.

Назад
Зверху Знизу