Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ні. Написала, що я все-все чую :-)
можна було би написати, що мов, "я все чую, і записую"..і запропонувати їм бути їх бібліографом, за гроші зсвісно..:D

доречі, ти все вірно робиш, багато людей просто не розуміють, що їх може бути чутно..і зазвичай твоя тактика -працює, тому що людям соромно..:угу:

Я чекаю, щоб з'їхали :-)
у мене в Харкові одного разу була сусідка з верхнього поверху, яка дуже полюбляла голосно вмиками музику і співати під неї..нажаль вона полюбляла *****ську ...:рл:
також вона полюбляла все це робити зі своїми знайомими після 22 ...
розмови з неї не допомогали, потім вона з"їхала.. :кава:

можна було би написати, що мов, "я все чую, і записую"..і запропонувати їм бути їх бібліографом, за гроші зсвісно..:D
Я їм натякнула, що почну вести про них блог :-)

зазвичай твоя тактика -працює, тому що людям соромно..
Цим не соромно :-)
у мене в Харкові одного разу була сусідка з верхнього поверху, яка дуже полюбляла голосно вмиками музику і співати під неї..нажаль вона полюбляла *****ську ...:рл:
також вона полюбляла все це робити зі своїми знайомими після 22 ...
розмови з неї не допомогали, потім вона з"їхала.. :кава:
Я вчора, після того, як увімкнули голосно рос пісню, зібралася йти сваритися, але вони її вимкнули, так що не встигла.

Не знаю з якою метою ти спитала, можливо, щоб там поскаржитися, але я уявила, що пишу туди замальовки з їх життя :-)
Ти мене вірно зрозуміла - я про замальовки :D
"Кипить життя в квартирі №... Хвилею віплескується в під'їзд. Радійте сусіди, хто вцілів у цьому потоці!":D

Я їм натякнула, що почну вести про них блог :-)

Цим не соромно :-)

Я вчора, після того, як увімкнули голосно рос пісню, зібралася йти сваритися, але вони її вимкнули, так що не встигла.
ще можна -поліціянтів викликати, написати заяву..(звісно, що цім крикунам - нічого не зроблять, однак спокій їх буде порушеним)

ще можна -поліціянтів викликати, написати заяву..(звісно, що цім крикунам - нічого не зроблять, однак спокій їх буде порушеним)
То вже на крайній випадок. Ще є варіант пригрозити підключити податкову. Вони ж квартиранти, і навряд чи за них платять податок, бо хто взагалі так робить? :-)

То вже на крайній випадок. Ще є варіант пригрозити підключити податкову. Вони ж квартиранти, і навряд чи за них платять податок, бо хто взагалі так робить? :-)
:незнаю:

з власного досвіду можу сказати, що полиція -також діїть лише на нормальних людей..нажаль..

a08b5a6970d53e911eecaad779e747cb.webp

ти їм записку ("чорну метку") написала? ух ти..і що ти в неї написала? погрози? :кава:
Мені якось довелося написати записку, що обіллю їх нові красиві двері зеленкою, якщо вони не скоротять час шуму. Ремонт робили на 2 поверхи вище. Вони багато часів на добу свердлили стіні. Може, тижні два, вже не пам'ятаю, але, на мій погляд, усі стіні за цей час могли б нагадувати сито. :-) Вони злякалися, завісили двери поліетіленом :-) І дійсно скоротили.

cffc1f7922e5fe162ae66be0ef4bf1fd.jpg

Останнє редагування:
Ти мене вірно зрозуміла
Лена, ти додивилася Вікінгів чи майже? :) Я ось додивилася.. трохи сумно прощатися з героями :)
Почала "Вальхаллу". Це вважається "спин-офф" до Вікінгів, тобто неявне продовження. Час інший. Автори серіалу кажуть - через 100 років після Вікінгів, але якщо історично - 200. (подивилася в Вікі, як було насправді :) )

64f53fc2e678bcb127b0f0ea38c57c6f.jpg

Як вірно було сказано в Вікінгах, у скандинавської религії не було шансу перемогти християнство - воно захоплювало все, навіть такі войовничі, здавалося б, народи :)
Першими здалися дани. У 965 році при Харальді Синезубом Данія першою із скандинавських країн офіційно прийняла християнство.

Назад
Зверху Знизу