Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Еге ж.. Красиво сцену відіграв. І красень. Щодо "творить дива" - дивуюся, чому попередні дівчата до цього не додумалися. Ну, взагалі-то не дуже дивуюся, не всі ж такі обізнані, як ця.. як там її, Катя? :)
Я вважала, що його проблема вроджена, як і ноги. Невиліковна. Виявилося, потрібен був правильний підхід:D

OIG75970.webp

Відписалася від тієї фотогрупи. Вже кілька днів про це думала... По-перше, там почала активно постити Римма, а її і так забагато в моїй стрічці, і мені ті фото взагалі не цікаві. По-друге, там багато самих звичайних світлин - природа, ще щось таке, а мене приваблюють нетривіальні. І дратує купа схвальних відгуків та смайлів, особливо коли є обробка. Ось це для мене взагалі неприйнятне, бо, володіючи фотошопом, я сама можу зробити щось красиве-незвичайне, і не це буде майстерністю фотографа.
Ну а щойно це була остання крапля - фото як топлять кота. Мабуть то було постановочне фото, але для мене це вже занадто.

рубрика #вікуля какао бобр добр
:)
OIG.webp
:пиво: какао було зранку....
вийшла із дому, а там таке...жах, йшла -підскакувала.. :ги:
а коли вже приїхала на мрн де робота -вирішила, що треба какао, ну потому що потрібно щось гарне при таких нервах..:кава: :D

Щойно розмовляла по телефону і звернула увагу на слово "меньче". У нас так кажуть замість "менше" :-)

Останнє редагування:
То неважливо, бо це ж я казала те слово :-)
Телефонувала продавцю, хочу масажний ролик для спини купити, масажистка порадила.
Я вирішила, що ти почула від співразмовника :) Я не чула, щоб так казали

Яка чудова картинка:кава:
:угу: вчора дивилася ролік на ютьюбе з порадами як "жити", там було запропоновано написати яким ви бачите свій ідеальний день в майбетньому...
міркую про свій ідеальний ранок..:D (для нього як виявилося багато чого вже є: чай, книга, рудий кіт..)

Назад
Зверху Знизу