Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У мене сьогодні день українських пісень 90-х. Як ото вчора почалося, так і продовжую :)

А ось це я пам'ятати не можу, я тоді ще в Криму не була. Цікаво читати спогади очевидців в комментах.. Пісню прекрасно пам'ятаю, вона була популярна на різних концертах тв і радіо :) Хіт. Була спеціально написана для того фестивалю. Сама група "Вхід у змінному взутті" з м.Рівне. Які вони там це зовсім молоді хлопці. Талановиті які, ач.
**
vovix:
-Пам'ятаю цю Червону руту по ящику, жив тоді на заході і дивувався, чому вони її проводять то в Севастополі, то ще десь далеко. А насправді правильно робили для популяризації української культури в проблемних місцях. Оце справжній український Севастополь здорової людини, яким він був і буде без окупантів.

- Севастополь після СРСР був більш Українським ніж після 20 років незалежності. Як так?

Та звісно, як. Держава профукала ідеологічну боротьбу з ****ой. Пустили на самотік.

Пісня - офігезна смачняшка ❤️ Брати Гадюкіни форева.

Сьогодні було ясно та холодно. Що ясно - це добре, звісно.. Енергії більше, коли тиск високий. Танцювала весь день, і на вулиці теж :-) Але тепер відчуваю, голова починає боліти - попереджали вчора, що магнітна буря :)

Дівчата, ви як ся маєте? :) :кава:

Дівчата, ви як ся маєте? :) :кава:
Погано. Мені сьогодні нудно. Почала дивитися психологічні ролики, позгадувала події, які мене злили, розізлилася, і досі в дратівливому стані :іржач: Просто нема на що цікаве переключитися.

Який цікавий вираз "Було не любити". Одразу розумієш, шо малося на увазі :) Якщо офіційної літературної мовою, "Не треба було тебе любити". Це довго і нецікаво. :-) (однойменна пісня Братів).

Але ШІ, звісно, нічого не розуміє в тонкощах мови, тому тупо пише англ., як вміє :-)

OIG.FDGFBAuzkeGrJ.webp

Займалася господарством. Насмажила котлет.
А я зробила "по-твоєму" (дивовижно, що ти не зробила "по-своєму", а смажила :-) ) - запекла в духовці курку.
Тепер лежу з Вікінгами:D
:клас:
Вчора була красива сцена зваблення Івара. :rolleyes: :-)

А я зробила "по-твоєму" (дивовижно, що ти не зробила "по-своєму", а смажила :-) ) - запекла в духовці курку.

:клас:
За куркою треба було виходити. Не схотила

У мене Івар поки що офігивает від реалій :D

Лено, ти знаєш, що сьогодні та завтра магнітні бурі? Ото, мабуть, на них в тебе і була позавчора реакція.

Читаю десь в тг: "мамонт - це важко и дорого..". Який ще мамонт?! А, ремонт! :-)

Так, а сьогодні виявилося, що мінет творить дива:D

Актор, звісно, красень. І акторськи й естетично.

З певного віку дочки всіх молодих чоловіків сприймаю з естетичною точки зору - як виглядатиме в будинку, на портреті, на дачі, тощо :D

Актор, звісно, красень. І акторськи й естетично.
Еге ж.. Красиво сцену відіграв. І красень. Щодо "творить дива" - дивуюся, чому попередні дівчата до цього не додумалися. Ну, взагалі-то не дуже дивуюся, не всі ж такі обізнані, як ця.. як там її, Катя? :)
Щодо актора - зрозуміла, яка кров присутня в його жилах - іранська. Це вона придає його обличчю цей трохи свирепий вигляд, смагляву шкіру, ну і взагалі виразні риси. В Данії багато іранців-біженців.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу