Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це теж дуже вдалі картинки. Особливо з котиком цікава.
Мені обидві подобаються. :любов: Дівчина дуже крута, бо це ж вищій пілотаж - їхати на ковзанах і ще каву сьорбати :-)

Лена! а який запит був на картинці з котиком? Що ТИ просила, а що ШІ додав? :ги: Як це описати взагалі? Кіт на замерзлому ставку запускає повітряну рибу? :-)

З групи Майстри хендмейд

1705763699191.webp

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Ну, і як тобі?? :стрибун: Здивували так здивували! Таким поворотом подій. :ги:
Дуже сподівалася, що Івар згине так чи інакше. Але ні, уповз змій отруйний! І аж куди доповз!:eyecrazy:
Коли побачила, як вони на повітряному міхурі літали, прийшла думка вже без прив'язки до його особистості. Чоловіки, ви нормальні? ну ось навіщо? Достатньо можливостей померти від меча, стріли, списа, застуди та алергії. Але ні - треба собі ще дати шанс гепнутися об землю:D
Шкода, що єпископа вбили. Вони дуже солодко з Лагертою цілувалися:girl:
І що до ****у – вічно у них жінка зверху. Напевно, щоб ніхто не подумав, що вона не самостійна:D

Дуже сподівалася, що Івар згине так чи інакше. Але ні, уповз змій отруйний! І аж куди доповз!:eyecrazy:
Я спершу, як показали Великий Шовковий шлях, подумала - невже дійде до Китаю, оселиться десь на Тибеті і стане просвітленим? :confused::D
Дуже здивувалася, що шлях так швидко закінчився :)
Коли побачила, як вони на повітряному міхурі літали, прийшла думка вже без прив'язки до його особистості. Чоловіки, ви нормальні? ну ось навіщо? Достатньо можливостей померти від меча, стріли, списа, застуди та алергії. Але ні - треба собі ще дати шанс гепнутися об землю:D
:іржач:

Ні, деяка частка чоловіків не "нормальні" в тому сенсі, що ми вкладаємо :ги: Рушії прогресу, блін :) Все їх кудись тягне, щось не влаштовує, щось завойовують, відкривають - і неодмінно зі смертельним риском, як же інакше. Саме деяка частка. Пассіонарії.

Чекаю появи Флокі.
Шкода, що єпископа вбили. Вони дуже солодко з Лагертою цілувалися
Красива пара. Вона білявка, він брюнет..
І що до ****у – вічно у них жінка зверху.
:угу: Теж звернула на це увагу. Мабуть, хотіли підкреслити, що вікінгши - войовничі не менше чоловіків :)

Останнє редагування:
Мені обидві подобаються. :любов: Дівчина дуже крута, бо це ж вищій пілотаж - їхати на ковзанах і ще каву сьорбати :-)

Лена! а який запит був на картинці з котиком? Що ТИ просила, а що ШІ додав? :ги: Як це описати взагалі? Кіт на замерзлому ставку запускає повітряну рибу? :-)
Запит був - жінка танцює на ковзанах на замерзлій річці і п'є каву, поряд кіт ловить рибку :D Тобто, я хотіла одну картинку, ШІ разбив на дві окремі:)

Ні, деяка частка чоловіків не "нормальні" в тому сенсі, що ми вкладаємо :ги: Рушії прогресу, блін :) Все їх кудись тягне, щось не влаштовує, щось завойовують, відкривають - і неодмінно зі смертельним риском, як же інкаше. Саме деяка частка. Пассіонарії.

:)
Tак, але без них - не те:)

Tак, але без них - не те:)
Без пассіонарієв? Тих, хто всюди лізе з ризиком для життя? Ну це філософське питання :ги: І, що найголовніше - абсолютно марне.. Бо вони все одно є.. :-)

Я б хотіла, щоб людство розвивалося взагалі в іншому ключі. Але яка різниця, що там я хотіла б :-)

Особливо як що той, що тебе кохає поруч. ))) Не замерзнеш
Як легко сказати - "коли той, що тебе кохає, поруч" А якщо не поруч? :ги: А якщо такий не трапляється ніяк жінці, що з цим робити? Наприклад, якщо у жінки ситуація "Вийдеш тут заміж, коли поруч одні крокодили".. ? 🙄 Той п'є, той балахманний, той страшний, той несерйозний, той слабкий.. Не замерзнеш, ога! :ги: Хіба якщо жінка сама про себе попіклується. :)

Без чоловіків, у загальному сенсі:D
Але ж я казала тільки про тих, хто "лізе з ризиком для життя" :) Так-то, зрозуміло, куди ж одній статі без іншій. :ги: Брунькуванням людство не розмножується..
Дякую, люба, що спитала :-) ❤️ (залазячи на улюбленого конька) :кінь2:

В ключі: "бого-людина", а не "тварино-людина", як людство почало розвиватися. Адже усі риси людство взяло у тваринного світу. Вбивства, боротьба за владу і війни як наслідок. Якщо додержуватися теорії Дарвіна, то, звісно, інакше й бути не могло :)

Але ж я, зрозуміло, притримуюся теорії експедиції розуму на Землю :) так ось, учасники експедиції на Землю могли б і не копіювати тваринну поведінку. Одразу жити в ключі взаємодопомоги. Ну, як "собрати по нещастю" :-)

Але ж я казала тільки про тих, хто "лізе з ризиком для життя" :) Так-то, зрозуміло, куди ж одній статі без іншій. :ги: Брунькуванням людство не розмножується..

Дякую, люба, що спитала :-) ❤️ (залазячи на улюбленого конька) :кінь2:

В ключі: "бого-людина", а не "тварино-людина", як людство почало розвиватися. Адже усі риси людство взяло у тваринного світу. Вбивства, боротьба за владу і війни як наслідок. Якщо додержуватися теорії Дарвіна, то, звісно, інакше й бути не могло :)

Але ж я, зрозуміло, притримуюся теорії експедиції розуму на Землю :) так ось, учасники експедиції на Землю могли б і не копіювати тваринну поведінку. Одразу жити в ключі взаємодопомоги. Ну, як "собрати по нещастю" :-)
Ну, мабуть, якби могло, то так би і зробило? Гадаю, справа не в існуванні теорії Дарвіна, бо копіюють напевно ж не через її існування. Просто розвиток йде простішим шляхом. Принаймні спочатку.

Я тобі не вірю.. 🙄 :-) Ти все одно не будеш дивитися "Вікінгів", бо ти не любиш історичне :ги:
Так, не люблю історичне. Але все ж це не виключає. Там же не сама історія, яка ще й занудно розповідається? От про Д'Артаньяна - це історичне? Але цікаве. Найбільша проблема в тому, що почати дивитися, а там вже буду, якщо цікаво.

Просто розвиток йде простішим шляхом. Принаймні спочатку.
Але, по моїй теорії, Розум заселився в уже розвинені тіла і мізки - ну, скажімо, кроман'онців. :) І учасники експедиції на Землю, пам'ятаючи свої цілі (отримати досвід життя в білковому тілі) могли б одразу жити як людська спільнота, а не тварини, у яких тільки пожрати та відігнати суперників на умі :-)

Запит був - жінка танцює на ковзанах на замерзлій річці і п'є каву, поряд кіт ловить рибку :D Тобто, я хотіла одну картинку, ШІ разбив на дві окремі:)
Дивовижно вдало вийшло на цей раз у ШІ :) Він був "в ударі" :-)

Назад
Зверху Знизу