Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А ось, власне, усі задоволені. Дівчині какао, бобру деревина :ги:

OIG.webp

Яка там наступна доба? Здається, вже час піднятися на одну сходинку в драбині еволюції :-)
Ми ще не награлися в палеоліт! Це так прикольно! :-)

А ось тут неандерталець - викапаний Дадон! :-) з руками у ШІ на цей раз журбинка (в сенсі "бедулька" :-), немовби покраще стало останнім часом з руками, і ось знову :-)
Я взагалі-то просила тільки жінку, це ШІ їй чоловіка додав.

З голови кота йде пар, - мабуть, його усе це дістало :-) Точніше, не усе, а те, що його схопили за шию якимись довжелезними пальцями. Кіт красивий :любов:

.webp

Ми ще не награлися в палеоліт! Це так прикольно! :-)

А ось тут неандерталець - викапаний Дадон! :-) з руками у ШІ на цей раз журбинка (в сенсі "бедулька" :-), немовби покраще стало останнім часом з руками, і ось знову :-)
Я взагалі-то просила тільки жінку, це ШІ їй чоловіка додав.

З голови кота йде пар, - мабуть, його усе це дістало :-) Точніше, не усе, а те, що його схопили за шию якимись довжелезними пальцями. Кіт красивий :любов:

.webp
Ну от, а ти казала, що жінок не друкує :-)
Схоже, що там ще один чоловік є - молодий та привабливий :-)

Ну от, а ти казала, що жінок не друкує
Ти бачила, яких "жінок" він мені пропонує, на скріні? ;)
Схоже, що там ще один чоловік є - молодий та привабливий
:угу: Дійсно.. Інакше чого б вона так мило дивилася на той куток :ги:

Надворі слизько. Травматологи в очікуванні :*******:

Ну это высший полет! :)
Я техники боюсь ужасно - вдруг что сломаю.
На первом этапе смартфона без мальчиков не обошлась бы. :)
Они хоть звонить научили.
И по моей просьбе несколько лишних приложений установили.
Путаюсь даже - одной или двумя кнопками телефон перезагружать или отключать.. :)
И до сих пор не умею делать фото с экрана.
Хотя Настройки мне легче даются. Тут по интуиции.
А клавиатура? если в приложение банка зайти по паролю разъяренной, то пальцами тыкаю кудаа попало.
Тут полное спокойствие должно быть.
Відповідаю тут, щоб не флудити у тій темі.
Так от... мабуть це ще від характеру залежить. Бо я хоч і побоююся щось зіпсувати, але мені цікаво самій спробувати. Можливо, далося взнаки, що я сам собі господар і нема кому це зробити крім як найняти людину. Але мені цікаво поклацати у компі і розібратися (на примітивному рівні, звісно). Чи спробувати щось з ремонту. От дреллю ще не вмію користуватися - нагоди не було, але цікаво спробувати. Стіни шпаклювати вже вмію. Можливо навіть відкоси на вікна могла б сама зробити. Хоча навряд чи це було б ідеально.
Але це все під настрій. Якщо треба швидко, щось злетіло в компі, і ти не знаєш де воно, і доводиться довго шукати, то це дратує.
А ще мені не вистачає знання англ., тоді б я розбиралася набагато краще. Вінду сама не можу переставити через це :(

Як ти до цього дійшла? Це я серйозно питаю. Бачила як робили, подивилася в інеті?
Бачила, як робили. Ну і мене завжди хвалили у школі за ліплення із пластиліну. Загалом - вірила у себе:D
І це були такі укоси – ну не сильно зруйновані, об'єм не великий. Вікна, після повної заміни, я не взялася б - застрягла б там на роки

Ось як раз додивилася 5 сезон! Зараз обкладуся смачненькими та почну 6!
Я взагалі вчора не бачила цей допис :незрозумію: Одразу ту картинку з палеоліту.
Ну, і як тобі?? :стрибун: Здивували так здивували! Таким поворотом подій. :ги:

Назад
Зверху Знизу