Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ось дивися, що він мені 3 дні тому запропонував, коли я просила "Неандертальська ЖІНКА п'є каву, поруч за столом мамонт і кіт"І знову палеоліт
Ми ще не награлися в палеоліт! Це так прикольно!Яка там наступна доба? Здається, вже час піднятися на одну сходинку в драбині еволюції![]()
Ну от, а ти казала, що жінок не друкуєМи ще не награлися в палеоліт! Це так прикольно!
А ось тут неандерталець - викапаний Дадон!з руками у ШІ на цей раз журбинка (в сенсі "бедулька"
, немовби покраще стало останнім часом з руками, і ось знову
Я взагалі-то просила тільки жінку, це ШІ їй чоловіка додав.
З голови кота йде пар, - мабуть, його усе це дісталоТочніше, не усе, а те, що його схопили за шию якимись довжелезними пальцями. Кіт красивий
![]()
Ти бачила, яких "жінок" він мені пропонує, на скріні?Ну от, а ти казала, що жінок не друкує
Схоже, що там ще один чоловік є - молодий та привабливий
То було раніше, але тепер ти його переконалаТи бачила, яких "жінок" він мені пропонує, на скріні?![]()
Це теж дуже вдалі картинки. Особливо з котиком цікава.Доброго ранку, доброго дня, доброго вечора та ночи всім нам
![]()
Тому її обрала, така мі-мі-міЦе теж дуже вдалі картинки. Особливо з котиком цікава.
Я сьогодні вдомаНадворі слизько. Травматологи в очікуванні :*******:
Також буду вдома. Дома добреЯ сьогодні вдома![]()
Відповідаю тут, щоб не флудити у тій темі.Ну это высший полет!
Я техники боюсь ужасно - вдруг что сломаю.
На первом этапе смартфона без мальчиков не обошлась бы.
Они хоть звонить научили.
И по моей просьбе несколько лишних приложений установили.
Путаюсь даже - одной или двумя кнопками телефон перезагружать или отключать..
И до сих пор не умею делать фото с экрана.
Хотя Настройки мне легче даются. Тут по интуиции.
А клавиатура? если в приложение банка зайти по паролю разъяренной, то пальцами тыкаю кудаа попало.
Тут полное спокойствие должно быть.
Я робила вікоси вхідних дверей! Вдалося. Але я стала схожа на білу статуюМожливо навіть відкоси на вікна могла б сама зробити.
Як ти до цього дійшла? Це я серйозно питаю. Бачила як робили, подивилася в інеті?Я робила вікоси вхідних дверей! Вдалося. Але я стала схожа на білу статую![]()
![]()
Бачила, як робили. Ну і мене завжди хвалили у школі за ліплення із пластиліну. Загалом - вірила у себеЯк ти до цього дійшла? Це я серйозно питаю. Бачила як робили, подивилася в інеті?
Я взагалі вчора не бачила цей дописОсь як раз додивилася 5 сезон! Зараз обкладуся смачненькими та почну 6!
А ще мене дуже цікавить, ну чого ти не приєднуєшся до нас з Леною в глядінні Вікінгів?Я сьогодні вдома![]()
А ще мене дуже цікавить, ну чого ти не приєднуєшся до нас з Леною в глядінні Вікінгів?![]()