Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я тебе питала де ця опція, ти мабуть не побачила, але я вже сама знайшлаСам. Там є опція "здивуйте мене", ось там воно само собі завдання вигадує.
Може він вирішив що написав шедевр!Третій весь час постив нові вірші, а цей зациклився на одному. Його просиш нове, а він вп'яте один і той самий.
І буде його постити, поки і я це не зрозумію?Може він вирішив що написав шедевр!
Може він впертийІ буде його постити, поки і я це не зрозумію?![]()
Особливо Іра ніяк не доїсть банку яблучного варення
Cолодкого не хочу. Тягаю бутери з сиром та м'ясом
Мені з кексами якось весь час не щаститьІ купила сьогодні кекси.
Тягаю бутери з сиром та м'ясом
Тут чогось не вистачає. СосискиМайонез з аджикою!![]()
![]()
Доброго ранку, тепла та добра нам всім на всі часи!От сюди треба шкури і вогонь з неардельтальцями![]()
Я вже приготувала. Солянка у мене. Тепер треба за сметаною сходитиЯк добре, що я вчора поробила всю ту роботу, бо сьогодні - всьо - бобік здох. Сьогодні тільки треба щось приготувати поїсти та в магазин сходити, а не хочеться взагалі нічого.
Я щойно прийшла - там холодно.Я вже приготувала. Солянка у мене. Тепер треба за сметаною сходити![]()
Коли ти це писала я вже буда там. Підтвержую - там холодноЯ щойно прийшла - там холодно.
А я стушкувала картоплю і заквасила капусту. На сьогодні все (смаколиків купила)Коли ти це писала я вже буда там. Підтвержую - там холодно![]()