Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У нас жодних магнітних бур не спостерігається? Чи, може, Меркурій не в той дім зайшов? Голова болить і взагалі
Про бурі не знаю, але за кілька днів відлига. У мене теж голова болить і трохи суглоби крутять - це 100% на погоду.

Є тема "Малюємо з AI" :) я роблю в
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Принцип простий - запит, ну наприклад "рудий кіт їсть сосиску", друкованими словами, а він уже далі сам, у міру свого розуміння :) Якщо щось не так вносимо корективу в запит "Рудий кіт їсть сосиску з вилки":)

OIG.jpg
Дякую. Майже зрозуміло. В мене при запиту у Бінгу "Кіт їсть сосиску " запропонувало таке 6

Дякую. Майже зрозуміло. В мене при запиту у Бінгу "Кіт їсть сосиску " запропонувало таке 6
Ну... ковбаса присутня:) Вносіть доповнення в запит
Судячи з чорнильниці це або кіт поєт, або бухгалтер :))

в запите, якщо треба фото, так и пишить - фото, кіт з сосискою

Про бурі не знаю, але за кілька днів відлига. У мене теж голова болить і трохи суглоби крутять - це 100% на погоду.
Пишуть таке

У січні українці можуть очікувати на магнітні бурі не так часто, але їхня інтенсивність буде потужною:

• 2 січня — сильна магнітна буря;
  • 7 січня — сильна магнітна буря;
  • 9 січня — сильна магнітна буря;
  • 14 січня — сильна магнітна буря;
  • 21 січня — сильна магнітна буря;
  • 27 січня — сильна магнітна буря.

Там можна картинку завантажити і виложити як картинку ))

Гарний в мене сьогодні день: я виспалася і полікувала 4 зуби (за приємну ціну). Дай боже, щоб і вечір був не гірший :)

Спільна творчість - наш запит та виконання ШІ(штучного інтелекту) :)
Лена, мені теж дуже подобається саме та картинка :-) Прям "Портрет попаданки в епоху палеоліта" вийшов.
Доброго ранку! Добра, тепла! :кава:

OIG.NE4RPE.webp
Дуже затишно. :любов: Все ясно: холодно, обігріваємось кавою і котиком :кіт:

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: E.N
У нас жодних магнітних бур не спостерігається? Чи, може, Меркурій не в той дім зайшов? Голова болить і взагалі
До моєї голови ще не дійшло. Але це справа тільки часу :угу: :ги:

Який сезон/серію ти дивишся? Я 4-й сезон, десь в кінці. До речі, при перших серіалах з подивом дивилася на таку картинку-постер фільму:
.webp

Мені було незрозуміло, хто такий цей зліва? :незрозумію: Трохи на мулата схожий. (думаю, невже й сюди ****ів припхнули?). Тільки потім стало ясно, хто це такий :-)

До моєї голови ще не дійшло. Але це справа тільки часу :угу: :ги:

Який сезон/серію ти дивишся? Я 4-й сезон, десь в кінці. До речі, при перших серіалах з подивом дивилася на таку картинку-постер фільму:
Вікінги.jpg

Мені було незрозуміло, хто такий цей зліва? :незрозумію: Трохи на мулата схожий. (думаю, невже й сюди ****ів припхнули?). Тільки потім стало ясно, хто це такий :-)
Третій сезон. Рогнар вже втопив кітаянку, Ролло кохав свою прінцеску на весь палац, а хтиву мерсійску королеву зарізали!
Хто це зліва не впізнаю. Чи я до нього ще не додивилася?

Тільки вчора подумала, що непогано б щось таке мати - і ось вам. Ну, я думала не про збірну конструкцію, а просто про конструкцію ))

Screenshot_20240109-215841.jpg

Зазначається, що "Капсула життя" має витримати 99% уламків та дрібних осколків (до 5 мм) у результаті падіння або розриву будь-яких боєприпасів, проте вона не розрахована на пряме влучання. Укриття збирається зі сталевих елементів, які зʼєднуються між собою болтами. Монтується укриття в приміщенні поруч зі стінами та кріпиться до несної.

За розрахунками Сергія, капсула має вогнетривкість до 30 хвилин. Тому він радить розміщувати всередині вогнегасник, респіратори та кисневі балончики. Конструкція має аварійні люки з трьох сторін, якими можна скористатись, якщо двері виявляться заблокованими. Крім того, з кожної сторони капсули є зачепи, за допомогою яких її можна буде підняти краном чи вантажівкою.
70 тис. грн.

Назад
Зверху Знизу