Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Найдорожча картина з котами

Коли відомий аукціонний дім Sotheby’s виставив на продаж картину австрійського художника Карла Калера з інтригуючою назвою “Коханці моєї дружини”, то розраховував що її куплять у кращому випадку за 300 тисяч долларів.

На картині зображено 42 коти Кейт Бердселл Джонсон - мільйонерки, яка і замовила роботу. Загалом у неї було 350 котів, які жили у її величезному будинку у штаті Каліфорнія. За тваринами доглядав цілий штат слуг, а у своєму заповіті Джонсон виділила 500 тис. доларів на подальший догляд за її вихованцями.
Після завершення роботи картина експонувалася на Чиказькій Всесвітній виставці 1893 року, де «зробила сенсацію». Упродовж XX століття полотно неодноразово змінювало своїх власників.
У листопаді 2015 року на аукціоні «Сотбіс» картину було продано за 827 тисяч доларів приватному покупцю з Лос-Анджелеса, причому через велику вагу полотна довелося спорудити спеціальну стіну для його демонстрації в аукціонному залі.

Коханці моєї дружини 1891.jpg
О, в Творці зображень схожа висить.

Знову ж таки, щось давно не було світових шедеврів :-)

cat-eating-a-bird-1939.jpg!Large.webp

Трішки враніщньої філології вам у тему. :)

Про вовків-СІРОМАНЦІВ.
Я вважала, що будь-який вовк - СІРОманецць, бо у нього сірий колір.
А ось вчора почала читати "Меч арея" Івана Білика про стародавні часи, а в нього інше бачення.
Він зве лише того вовка сіроманцем, який живе поза зграєю - чи по своїй волі, чи його було вигнано.
Більш того - він так називає козаків - козаки-сіроманці. Бо вони давали обітницю жити без жінок, без сім*і і присвятити своє життя військовій справі.

Я вважала, що будь-який вовк - СІРОманецць, бо у нього сірий колір.
А ось вчора почала читати "Меч арея" Івана Білика про стародавні часи, а в нього інше бачення.
Він зве лише того вовка сіроманцем, який живе поза зграєю - чи по своїй волі, чи його було вигнано.
Більш того - він так називає козаків - козаки-сіроманці. Бо вони давали обітницю жити без жінок, без сім*і і присвятити своє життя військовій справі.
Теж думала, що сірий. Хоча є підозра, що знала правильну відповідь, але забула, бо щось таке у глибині пам'яті ворушиться, але якби спитали, то б не сказала.

Теж думала, що сірий. Хоча є підозра, що знала правильну відповідь, але забула, бо щось таке у глибині пам'яті ворушиться, але якби спитали, то б не сказала.
"То тільки їхні князі мають право женитись, а лугарі-косаки дають обітницю сіроманства: не одружуватись, не кидати меча та сулиці з рук і пильно берегти свою землю від ворогів" (с)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ААААаааааааааааааааааааа
Це моя помилка! ВИБАЧТЕ!!! Білик інше мав на увазі. Просто до того у тексті були описи полювання, що мене збило.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сіроманство — бідняцтво.

Може варто спати далі? :D
В мене зараз буде друга кава
Та вже виспалася, то ота перманентна сонливість.
Але тепер не знаю чим сьогодні зайнятися. Нічим не хочеться, крім того без окулярів же....
О! Забула вчора розповісти!
Я ж таки поміряла готові, їх виявилося аж 4 екземпляри. Що цікаво - від усіх різне скривлення. В одних прямо капець як- стіна дугою вигнулася. Причому центровка в усіх стандартна. А одні продавчиня дала і сказала, що тут мабуть мені центровка буде замала, то ото в них і було майже без спотворення :незнаю: І вони самі некрасиві :-)
Але ті всі окуляри такі товсті лінзи мають, якщо мої теж такі будуть, то це капець. Це дуже негарно, отой зріз видно через скло. Але, здається, то від майстра залежить, як зробить, бо наче не в усіх з них так дуже було.

Мені снилося, що в мене живе чорна пантера. І я почала думати куди її віддати, бо я ж не можу їй забезпечити нормальне харчування. Що ж це - кашою пантеру годувати :-)

А це фб підкинув гру. Мабуть ****ізує світлини, які там є, бо з моєї ави таке не зробиш, а вийшло дуже схоже.
Але скільки ж даних воно ще зібрало...
Чи аву тепер тут змінити?

Вкладення

• Screenshot_20231223-123330.webp
    Screenshot_20231223-123330.webp
    26.6 КБ · Перегляди: 31
  • Screenshot_20231223-123333.webp
    Screenshot_20231223-123333.webp
    39.1 КБ · Перегляди: 34
  • Screenshot_20231223-123336.webp
    Screenshot_20231223-123336.webp
    33.7 КБ · Перегляди: 30
  • Screenshot_20231223-162024.webp
    Screenshot_20231223-162024.webp
    43.2 КБ · Перегляди: 26
А це фб підкинув гру. Мабуть ****ізує світлини, які там є, бо з моєї ави таке не зробиш, а вийшло дуже схоже.Але скільки ж даних воно ще зібрало...
Чи аву тепер тут змінити?
Клас, особливо перша подобається. Це схоже на фотолаб, пропоную і ту додати сюди, з фотолаба :) Вона особливо схожа на центральну, там теж ніс не зовсім твій. Ну нічого, все одно прикольно :) Так, звісно ж, змінити :клас:

Клас, особливо перша подобається. Це схоже на фотолаб, пропоную і ту додати сюди, з фотолаба :) Вона особливо схожа на центральну, там теж ніс не зовсім твій. Ну нічого, все одно прикольно :) Так, звісно ж, змінити :клас:
Та додавай, якщо хочеш :-)
Не можу змінити, чогось з телефону воно не бачить.

Назад
Зверху Знизу