Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Вікуся, а шо якщо плюнути на усякі там божі іскри і просто використовувати можливості ШІ з малювання? :ги: Це просто прикольно, захоплює, розважає. Як американскький боєвик, наприклад :) Ніяких божих іскр, просто красиве видовище.
Він зараз нагадує якогось доцента у стані тяжкого похмілля. Знання є і багато. Дуже багато :D Але структувати їх самому зараз не виходить :D Потрібен добрий лаборант з ідеєю :пиво2: :D

Схоже на твоє місто?
Різдвяний ярмарок у І-Франківську.jpg
Стільки магазинів забагато.

Щодо іскри, мені це більше має відношення до ідеї. А виконання - то вже як руки стоять :-) І тут якраз ідею вкладає в ШІ людина.
Хоча ось тут я ідею не давала, лише вірш. Мені дуже подобається результат.
Замінила у вірші всі слова, які могли його знітити, то намалював. Але схоже, що орієнтується він і на попередній - оригінал, бо усе, що стосується релігії, я прибрала, а одна картинка все ж на релігійну тему :)
Але я обрала дві інші.Це прям сильно. Хто там казав, що ШІ не може передавати емоції?

"позвони ему..." - от лукавого,
грех сродни тем, что на скрижалях,
"у тебя ж к нему жар и марево,
что-то близкое к обожанию.

позвони ему, будь ответственней.
быть ответственным кто-то должен.
вдруг ты тоже причина бедствия
его личного... вдруг ты тоже?"

... да, я должен, но я не буду.
кто он? принц. а я просто лис.
и кладу телефон на тумбу
безысходно экраном вниз...
(С)ущество

OIG.XlS5Te9dcVchXHhEoNP0.jpg
OIG.sQJrfhnIWvmqg1D4z.6A.jpg

Ти що - нема чому тут співчувати, чи й не проблема
Мені, наприклад, зовсім не сподобалося 2-3 доби без окулярів :) Хоча б, здавалося, я ж і без них можу.. Часто як зніму десь в хаті.. І ходжу потім спокійно, не помічаючи цього.. А потім: де мої окуляри??! :незрозумію: Буває, дуже не швидко знаходжу.
Так ось, шоб знайти окуляри, треба мати ще одні окуляри! :-) І оскільки у мене в кої-то віки з'явилися одразу 2 пари.. Нарешті проблема знаходження окулярів вирішена :-)
доречі ШІ вгадав, в цьому році я знов ношу шокер..:кава:
Роздивлялася, але шокера не побачила :)

Мені, наприклад, зовсім не сподобалося 2-3 доби без окулярів
Мені теж не подобається, особливо враховуючи, що я без них і по квартирі не ходжу. Але порівняно з трьома тижнями сантехнічних робіт і купою грошей за масаж без особливого результату, про окуляри можна думати як про якусь дрібничку. От якби я не змогла знайти оправу, то це була б проблема більш масштабна, бо я не готова ставити дорогі лінзи в аби що, а потім ходити і знати, що мені воно не личить. А просто походити без окулярів якийсь час - от якби всі проблеми були аж такого масштабу :-)

От добре, що зір перевірила, в мене центровка виявилася теж 62. Тоді я взагалі не розумію чому ті окуляри мені не підходять. В мене-то є один старий рецепт, за яким робили окуляри, там 64-66, але то я могла і сама сказати, не згадавши правильну, але я була впевнена, що він не з тих окулярів :незнаю: А може таки з тих, тоді все роз'яснилося.
Але тепер можна поміряти готові, щоправда на моєму шляху їх нема, то кудись їхати.

NASA зафіксували «новорічну ялинку» в космосі.
Насправді, це скупчення молодих зірок NGC 2264, які нагадують ялинку з гірляндами.
IMG_20231221_100456_400.webp

Мені водафон подарував додаткові ГБ. Сказали, що просто хотіли зробити приємне :-)
Чи й іншим теж?

Назад
Зверху Знизу