Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:іржач: треба ж було таке вигадати! :-)

Ось ще одна цікава, але якби ж ШІ зробив не 2 праві руки :-)

surrealism girl cat coffee evening beautiful stars 4.jpg
і
у цій дівчини дві праві руки..або у котика одна рука - від людини...

Вони вже ледве дихали, їм років 15. І коли я в черговий раз на них сіла і трохи погнула (оправа металева), то стала крутити-рівняти. А це вже робилося не один раз за всі роки. Ну от трохи тріщинка з'явилася, тоді я й кинулася знову оправу шукати. Ну і за кілька днів доламала, бо їх же знамаєш туди-сюди.
А нові вже є? Якщо нема, то як ти?

А нові вже є? Якщо нема, то як ти?
Ще нема, лінзи відправили, завтра мають прийти, але оптики не хочуть брати цю роботу, їм це не вигідно, а щоб дати заробити майстру, вони не хвилюються за це. Але оптика та, що біля мене сказали, що зроблять, але з пн.
Ну, як я... В принципі непогано, якщо б не треба було працювати :-) Я не звикла бути без окулярів, це вибиває з колії, і дуже губишся, хоч навіть і бачиш в достатній мірі.
Подзвонила щойно тому менеджеру, ще про лінзи розпитати, і з'ясувала, що скляні, які я не могла ніде знайти, з якими я ходила пів життя, у нього є. Скляні майже ніде не продають, а якщо продають, то дорогі. А я ж пам'ятаю які вони були колись дешеві, то ціни на пластик мене шокували. А в нього є різні скляні - і китайські дешеві, і дорожчі. Хоча китайські він не радив, каже, що і світлішають вони не на 100%, чим мене розчарував, бо це означає, що пластикові світлішають на 100, а мені якраз таке не треба, мені й подобалося, що вони не до кінця прозорі. Так що я вже наперед засмутилася :( Але хороша новина, що я тепер знаю, де брати скло :-)

Ще нема, лінзи відправили, завтра мають прийти, але оптики не хочуть брати цю роботу, їм це не вигідно, а щоб дати заробити майстру, вони не хвилюються за це. Але оптика та, що біля мене сказали, що зроблять, але з пн.
Ну, як я... В принципі непогано, якщо б не треба було працювати :-) Я не звикла бути без окулярів, це вибиває з колії, і дуже губишся, хоч навіть і бачиш в достатній мірі.
Подзвонила щойно тому менеджеру, ще про лінзи розпитати, і з'ясувала, що скляні, які я не могла ніде знайти, з якими я ходила пів життя, у нього є. Скляні майже ніде не продають, а якщо продають, то дорогі. А я ж пам'ятаю які вони були колись дешеві, то ціни на пластик мене шокували. А в нього є різні скляні - і китайські дешеві, і дорожчі. Хоча китайські він не радив, каже, що і світлішають вони не на 100%, чим мене розчарував, бо це означає, що пластикові світлішають на 100, а мені якраз таке не треба, мені й подобалося, що вони не до кінця прозорі. Так що я вже наперед засмутилася :( Але хороша новина, що я тепер знаю, де брати скло :-)
У мене на всякий випадок є попередні окуляри :) А зі склом у мене якось не склалося - важкими здаються

Іра, пропоную просте рішення: терміново купити будь-які з потрібними діоприями. Ну от в першій-ліпшій оптиці. :) Я так зробила весною, коли свої доламала. Купила звичайні, а вони виявилися дуже норм! :-) Потім замовила потрібні, і ось якраз їх-то і не використовую :-), а ті прості виявилися комфортними. Якщо тобі не сподобаються, ну не носитимеш - але ж відчуття комфорту все одно є від будь-яких :)

У мене на всякий випадок є попередні окуляри :) А зі склом у мене якось не склалося - важкими здаються
Я, навпаки, хотіла б скляні, звикла до таких. Але вже звикла й до пластика :-)

У мене на всякий випадок є попередні окуляри
Оце в мене і були попередні :-) Бо останні теж всьо ))

А зі склом у мене якось не склалося - важкими здаються
Так, вони важче, але тонші. Тобто тонші є і пластикові, але там ціни - тисячі три за одну лінзу.

Іра, пропоную просте рішення: терміново купити будь-які з потрібними діоприями. Ну от в першій-ліпшій оптиці. :) Я так зробила весною, коли свої доламала. Купила звичайні, а вони виявилися дуже норм! :-) Потім замовила потрібні, і ось якраз їх-то і не використовую :-), а ті прості виявилися комфортними. Якщо тобі не сподобаються, ну не носитимеш - але ж відчуття комфорту все одно є від будь-яких :)
Ну, не знаю, взагалі гарна ідея, але в мене багато діоптрій, такі не так часто бувають в готових. Крім того, в мене інша центровка, ніж та, яку ставлять в готові окуляри. Так що носити їх я однозначно не буду, але як тимчасовий варіант...
Хоча ні. В мене є одні, які не ношу, бо голова від них болить, і з цими зразу не буде зрозуміло, бо треба ж звикнути, тож може бути та сама історія.

А, все ж таки є якісь :) Варто спробувати, а раптом саме зараз вже й не болітиме.
Ні, вони навіть не тут, а у мами. Я пробувала рази три - у різні роки, не можу й пари хвилин в них бути. Дуже підозрюю, що там якраз ота середня центровка, бо замовляла я їх не за рецептом, а по пам'яті, і пам'ятала свою погано.

Ні, вони навіть не тут, а у мами. Я пробувала рази три - у різні роки, не можу й пари хвилин в них бути. Дуже підозрюю, що там якраз ота середня центровка, бо замовляла я їх не за рецептом, а по пам'яті, і пам'ятала свою погано.
Ну все, слушний час пробувати мою ідею! :) А раптом прості не замовлювані виявляться найкращими, як у мене? :-)

Що за середня центровка? Ти про відстань між центрами зіниць? А яке у тебе, доречі? у мене 64. Ось не пам'ятаю, чи спитали у мене центр в оптиці, коли купувала прості. Чи тільки діоптрії? не пам'ятаю.

Що за середня центровка? Ти про відстань між центрами зіниць? А яке у тебе, доречі? у мене 64. Ось не пам'ятаю, чи спитали у мене центр в оптиці, коли купувала прості. Чи тільки діоптрії? не пам'ятаю.
Не думаю, що в тебе питали, бо їм треба продати товар, якщо ти готова купувати. Тож для чого їм відмовляти клієнта, якщо буде неспівпадіння? Середня центровка, тобто середнє значення - це 62-64. У тебе теж має бути от - і до, бо це допустимий крок. В мене центровка 64-66, тож якщо попадеться з 64, буде норм, якщо 62, то от і скривлення зображення, і головні болі. І з'ясувати це на місці ніяк.

А раптом прості не замовлювані виявляться найкращими, як у мене? :-)
Не виявляться ще з тієї причини, що я ставлю фотохромні лінзи, а в готових такого не буває. Та й оправи в основному пластикові, а я ношу металеві :-)

Назад
Зверху Знизу