Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хочеться морозива. А йти за ним не хочеться. Вже годину терплю :-)

Хто в курсі - чи є назва у того виду анімації, в якому знято перші серії Кота Саймона? Ну, тобто таке найпростіше - намальоване рисочками.

Давайте пограємо: ви мені надішлете хто кого якою випічкою уявляє. А я викладу, але не буду казати де чиє :)

Можу для того, щоб спростити завдання, перерахувати ті варіанти, що були у учасників опитування на вулиці. :) 1) київський торт, 2) круасан, 3) слойка з вишнею, 4) штрудель, 5) пампушка, 6) булочка з корицею, 7) пиріжок з м'ясом, 8) ватрушка, 9) яблучний пиріг, 10) сосиска в тісті, 11) запіканка, 12) булка з маком

Можу для того, щоб спростити завдання, перерахувати ті варіанти, що були у учасників опитування на вулиці. :) 1) київський торт, 2) круасан, 3) слойка з вишнею, 4) штрудель, 5) пампушка, 6) булочка з корицею, 7) пиріжок з м'ясом, 8) ватрушка, 9) яблучний пиріг, 10) сосиска в тісті, 11) запіканка, 12) булка з маком
Та що там спрощувати. Куди вже простіше )) чекаємо Айвенго :)

Колись була така гра піаніно онлайн, де показує які натискати клавіші, щоб була мелодія. Зараз не знайду. Гру скачала, але то гра, там все швидше і швидше біжить плітка, яку треба встигати натискати, щоб була музика. А я не хочу поспішати, хочу просто пограти. А щодо звичайного піаніно онлайн, то ноти вже взагалі не пам'ятаю.

Колись була така гра піаніно онлайн, де показує які натискати клавіші, щоб була мелодія. Зараз не знайду. Гру скачала, але то гра, там все швидше і швидше біжить плітка, яку треба встигати натискати, щоб була музика. А я не хочу поспішати, хочу просто пограти. А щодо звичайного піаніно онлайн, то ноти вже взагалі не пам'ятаю.
А гра на новорічних кульках тебе не влаштовує? :-)

Доброго ранку, кави та добра:кава:

OIG98.webp

Не одразу зрозуміла, кіт це чи собака :-) Очі котячі, а статура незграбна, як у собак :)

Мені якраз сон снився на полупросонні - що я в гостях у якихось людей, у яких багато дітей, кішок, собак.. книг! :клас: Сиджу, листаю чудову книжку з малюнками. І тут якась мала собачка мені тапки обсікає, які були не на мені, а поруч стояли. Після чого господарі були змушені щось мені шукати з взуття, щоб дістатися додому - запропонували червоні босоніжки з ремінцями. Взула їх і пішла :-)

Не одразу зрозуміла, кіт це чи собака :-) Очі котячі, а статура незграбна, як у собак :)
А чого у собак статура незграбна? Нормальна вона у них. Незграбна - то у гієн. Ну і у деяких собак теж - коротколапих, криволапих.

Назад
Зверху Знизу