Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Щоб були такі вподобайки, треба повідомлення, яке хочеш вподобати, підтягнути аж у самий верх. Тоді вони з'являються при натисканні.
Лена, ти так лайкнула, немовби у тебе на компі можна перетягнути повідомлення :незрозумію: :)

Лена, ти так лайкнула, немовби у тебе на компі можна перетягнути повідомлення :незрозумію: :)
Просто як сторінку дивишся - підніми повідомлення нагору, щоб було видно тільки рядок зі смайликами і вони з'являться

Так і формулювала - "фото у стилі стим-панк, жінка п'є каву і дивиться, як молодий майстер ремонтує нагрівач для води" :D
Я зараз зі психу аж кинула серіал дивитися :-) Ну що це за срака?! Серія, де Рагнар з Брідою питають Утреда, чи він як і раніше їм брат, чи він з ними? А цей телепень, бовдур і ще багато хороших слів - каже "ні, я пішов, принцеса чекає, щоб я її врятував!" :рл: :іржач:

Та яке там хоббі! Клята газована колонка на бабусиній квартирі. Я цей агрегат боюся з дитинства :D
Так, були раніше такі страшні агрегати! :) У моєї теж був страшний, здоровезний. Гуло так, немовби - як ти колись сказала? "демони продираються скрізь трубу до хати". Але можна змінити на щось сучасне.

Я зараз зі психу аж кинула серіал дивитися :-) Ну що це за срака?! Серія, де Рагнар з Брідою питають Утреда, чи він як і раніше їм брат, чи він з ними? А цей телепень, бовдур і ще багато хороших слів - каже "ні, я пішов, принцеса чекає, щоб я її врятував!" :рл: :іржач:
Ну, що ти така вразлива. Ти ж знаєш, чоловіки не ідеальні, їм завжди треба щось таке ... рятувати принцес, лагодити машини в темряві, рубати дрова на коліні:D Дивись далі:)

Так, були раніше такі страшні агрегати! :) У моєї теж був страшний, здоровезний. Гуло так, немовби - як ти колись сказала? "демони продираються скрізь трубу до хати". Але можна змінити на щось сучасне.
Та вона вже сучасна! Але якщо з електробойлером я можу оцінити ступінь небезпеки від поломки, то все, що пов'язано з газом, я намагаюся відразу перекласти на фахівця

Та вона вже сучасна! Але якщо з електробойлером я можу оцінити ступінь небезпеки від поломки, то все, що пов'язано з газом, я намагаюся відразу перекласти на фахівця
А, зрозуміла :) Ти просто побоююєшся будь-які газові колонки. А я ж подумала, що саме древню.

Я за те, щоб будь-які поломки перекладати на фахівців, у нас лапки! :вітаю: :кіт:

Ви пам'ятаєте, я вам влітку казала, що в мене співають жаби і солов'ї? Я тоді не знала як додати відео. А тепер знаю :-)

Ви пам'ятаєте, я вам влітку казала, що в мене співають жаби і солов'ї? Я тоді не знала як додати відео. А тепер знаю :-)

Чудове виконання!:птах::жабка: :D

Вчора зайшов в МахДональс, замовив замовлення на екрані, тільки сів, тут повітряна тривога, всіх виперли з приміщення, і я лишився без замовлення. Але в мене є чек. Потім піду скажу хай віддають.

Вчора зайшов в МахДональс, замовив замовлення на екрані, тільки сів, тут повітряна тривога, всіх виперли з приміщення, і я лишився без замовлення. Але в мене є чек. Потім піду скажу хай віддають.
А дійсно, як таке вирішують?

Ну що - ви будете грати у гру "З якою випічкою у мене асоціюються дзеркальці"? Ф'ям вже прислала.

:D Ніколи не кажи ніколи
Сефідо, ви отцитували повідомлення Айвенго, але нічого не написали, що хотіли. Забули? :) Таке повідомлення навіть отцитувати не можна, довелося шукати ваше попередне :)

Назад
Зверху Знизу